Suriname
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Hardwerkende ambtenaar op Surinaams ministerie slachtoffer van rijke suikeroom uit Holland

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een ambtenaar die op een ministerie werkt in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo heeft de hulp ingeroepen van een bekende vrouwenorganisatie om te helpen zijn relatie met zijn vrouw weer in veilig vaarwater te brengen.

De man van middelbare leeftijd die binnen zijn familie bekend staat als een hardwerkende vader die bijna alles opoffert voor zijn echtgenote en twee kinderen, kwam er begin mei 2022 achter dat er sprake is van overspel binnen zijn huwelijk.

Zijn eega zou al kort na de geboorte van hun jongste kind die nu 13 jaar oud is een zakelijke liefdesrelatie zijn aangegaan met een rijke oudere Nederlandse heer die regelmatig in Suriname komt voor zaken.

De vrouw heeft na lang ondervragen toegegeven dat ze tijdens zijn verblijf in Paramaribo regelmatig ontmoetingen met hem heeft gehad in een bekend hotel waar hij logeert.

De zaak kwam aan het licht toen een familielid van het slachtoffer per toeval een verhaal opving van een bevriende hotelmedewerker.

Hij zou de overspelige vrouw vaker bij het hotel hebben gezien en hebben doorgegeven dat zij de man veelvuldig in zijn kamer voor enkele uren heeft bezocht.

De Nederlandse zakenman staat bekend als een gulle gever, althans als het om mooie vrouwen gaat die met hem naar bed willen gaan.

Foto ter illustratie.