Suriname
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Na vernietiging partij zoutvlees door ECD: Varross N.V. garandeert goede kwaliteit zouterij producten

GFC NIEUWSREDACTIE- Naar aanleiding van een bericht van het ministerie van Economische Zaken, Ondernemerschap en Technologische Innovatie over de vernietiging van een partij zoutvlees en gezouten varkensstaart van het merk Varross N.V., heeft het bedrijf gemeend om duidelijkheid te verschaffen.

Hiermee hoopt het bedrijf de bezorgdheid bij klanten en relaties weg te nemen.

Hieronder de reactie van de directie van Varross N.V.:

“Varross NV is een productiebedrijf dat zelf haar zouterij producten fabriceert. Wij staan achter de kwaliteit van al onze producten.

Op het etiket van onze producten staat vermeld wat de productie datum, vervaldatum maar zeker ook de wijze van opslag zal moeten zijn (hetzij koel of vries).

Onze producten bevatten ook weinig tot geen conserveringsmiddelen, waarbij de houdbaarheid niet 1 of meerdere jaren is zoals de gangbare import producten, maar daardoor zeker ook veel gezonder is voor de consumptie.

De vernietigde producten zoals getoond in het bewust filmpje zijn ontdekt en in beslag genomen bij een wederverkoper die deze items niet rechtstreeks bij Varross N.V. heeft ingekocht.

Desondanks heeft de directie van Varross N.V. alle medewerking verleent aan de ECD om ze over alle informatie m.b.t onze producten te voorzien.

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd en wensen hiermee te volstaan,” aldus de directie van Varross N.V.