Suriname
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Schoonmaakster uit Paramaribo kapot van verdriet na beschuldiging diefstal gouden oorbellen

GFC NIEUWSREDACTIE- Een 49- jarige schoonmaakster uit Paramaribo is niet te troosten nadat zij door haar werkgever ervan is beschuldigd twee gouden oorbellen te hebben meegenomen.

De dame die moeder is van zes kinderen werkte al sinds 2018 voor een gezin in het noordelijk deel van de Surinaamse hoofdstad waar ze moest zorg dragen voor de schoonmaak van het huis.

Afgelopen zaterdag werd aan haar meegedeeld dat ze niet meer welkom is omdat er twee gouden oorknopjes die in de kamer waren opgeborgen worden vermist.

De interieurverzorgster werd tijdens een kort gesprek duidelijk gemaakt dat zij de sieraden zou hebben gestolen en dat ze blij moet zijn dat er geen aangifte bij de politie zal worden gedaan.

Dat ze er alleen met ontslag wegkomt, moest ze als een zegen ervaren.

De veertiger die ook 1 keer in de week werkt bij een redactielid van GFC Nieuws heeft huilend het verhaal aan haar verteld en blijft erbij dat ze onschuldig is.

Het feit dat ze als een dievegge wordt weggezet doet haar enorm veel pijn en bezorgt haar slapeloze nachten.

GFC nam contact op met de voormalige werkgever om te vragen welk bewijs er is dat de interieurverzorgster zich schuldig heeft gemaakt aan diefstal.

Uiteindelijk blijkt dat het gaat om vermoedens die niet hard gemaakt kunnen worden.

Volgens de beschuldigde is één van de tienerzoons van haar voormalige werknemers verslaafd aan stimulerende middelen en heeft hij kennelijk de sieraden verkocht om aan geld te komen.

Foto ter illustratie.