Suriname
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

SLM boos om ongefundeerde en ongeverifieerde negatieve berichtgeving en dreigt met juridische stappen

GFC NIEUWSREDACTIE – De Surinaamse Luchtvaartmaatschappij (SLM), ook bekend als Surinam Airways, adviseert mediahuizen om ongefundeerde en ongeverifieerde negatieve berichtgeving, welke in dagbladen of online (krant en social) media verschijnen achterwege te laten.

Het bedrijf zegt in een verklaring te begrijpen dat het een democratisch tijdperk is en deelt ook de mening dat een ieder zich op zijn/haar manier mag uiten, echter zal het niet blijven toestaan dat pertinente onwaarheden worden verspreid.

Er zal dus niet geschroomd worden juridische stappen te ondernemen tegen personen en of entiteiten, die smaad en/of laster over het bedrijf verspreiden.

Surinam Airways respecteert vrije meningsuiting maar doet het verzoek aan elk medium haar onderzoeksjournalisten te adviseren vooral navraag te doen; hoor en wederhoor te plegen en/of te verifiëren als de informatie welke men wenst te publiceren, inderdaad op waarheid berust.

Het bedrijf maakt grote veranderingen en verbeteringen door en is zich er inderdaad van bewust dat sommige processen (interne en externe) verdere verbetering behoeven ; daar werkt het totale personeel met man en macht aan.

Surinam Airways zal zich constant blijven inzetten de eerste keus te zijn van de klant en dankt daarom ook elke passagier voor het in haar gesteld vertrouwen en zal bovendien blijven werken aan de verbetering van haar dienstverlening.