Suriname
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Surinaamse moeder beweert dat haar kind vervloekt is door ex- vriendin van haar geliefde

GFC LIFESTYLEREDACTIE- Een Surinaamse moeder uit het district Wanica houdt voet bij stuk dat haar 4- jarige zoon achterloopt in zijn ontwikkeling door toedoen van de ex- vriendin van haar huidige vriend.

Het jongetje kon pas op veel latere leeftijd dan gewoonlijk het geval is goed lopen en ook zijn spraakarticulatie is nog nog steeds niet op het gemiddeld niveau.

Toen de vrouw zwanger raakte van het kind en al een paar maanden in verwachting was kreeg ze bezoek van de voormalige liefdespartner van de verwekker van haar kind.

Die heeft toen ruzie met haar hebben gemaakt en haar voor alles wat vies en vuil is uitgescholden.

De ruziemaakster verweet de zwangere dat zij de oorzaak is van haar relatiebreuk, eraan toevoegend dat ze om die reden het nog ongeboren kind in haar buik heeft vervloekt.

“Je gaat zien dat het nooit goed zal gaan met je kind, wat je ook eraan probeert te doen. Je kind zal een vervloekt leven leiden”, zou ze haar hebben toegeschreeuwd.

GFC Nieuws verneemt van de grootmoeder van de vierjarige dat zijzelf niet erin gelooft dat er een vloek door mensen kan worden uitgesproken over een baby die nog moet worden geboren.

Haar dochter is echter wel bijgelovig en kan tot nu toe door niemand op andere gedachten worden gebracht.

Ook de vader van het kind weigert aan te nemen dat er door toedoen van zijn ex- vriendin sprake is van een ontwikkelingsachterstand.

Foto ter illustratie.