Montenegro
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Lekić: Neumjesna zloupotreba bezazlene svadbarske šale

Pogledajte i

Andrija-Mandić 2

Nova srpska demokratija moraće da plati Pokretu za Pljevlja preko 180.000 eura zbog nepoštovanja ugovora …

Pljevaljske Novine Politika, Vijesti 79 Pregledi

Mijo Milan Lekić RUMilan LekićSaopštenje Milana Lekića, izvršnog direktora Rudnika uglja

Razmišljao sam da li uopšte da reagujem na medijsku pompu koja se bezrazložno podigla nakon video zapisa koji je nastao na jednoj pljevaljskoj svadbi, međutim, vodeći računa o ugledu kompanije, mladencima koji su ni krivi ni dužni postali predmet medijskog naglabanja, njihovim porodicama, ali i o svim dobronamjernim ljudima, reći ću samo nekoliko riječi.

Krajnje je nepotrebno da se jedna bezazlena šala od strane muzičara koji je nastupao na svadbi, a koja je i mene zatekla, uzima za ozbiljno.

Ipak, za razliku od protagonista medijske hajke, niko na tom porodičnom veselju, a pogotovo ja, nije doživio izjavu muzičara kao ozbiljnu, a kamoli obavezujuću.

Rudnik uglja je respektabilna kompanija i takva će ostati. Ne postoji ni promil mogućnosti da se o radnim mjestima u našoj kompaniji raspravlja na svadbama, a kamoli da se ona, kako je rečeno, obećavaju u tim i takvim neprikladnim situacijama.

Zapošljavanje se odvija isključivo u skladu sa zakonskom regulativom, predviđenim procedurama i uvijek u interesu same kompanije.