logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Finland

13 lapsen isä Matti kertoo, mikä on kaikkien aikojen paras isänpäiväyllätys – katso 6 varmaa lahjavinkkiä

Pirkanmaalta kotoisin oleva Mikko Iisakkila, 70, on saapunut pääkaupunkiseudulle viettämään isänpäivää tyttärensä perheen luo. Kolmen lapsen isoisälle IS:n kokoamista lahjaideoista kaikkein mieluisin on vatupassi, jota hän pitää erinomaisena lahjana.
Iisakkila vinkkaa, että isille kannattaa uskaltaa ostaa myös värikkäitä vaatteita.

– Väri tuo syksyn harmauteen piristystä, hän kuvailee.

Silmänympärysvoidetta hän pitää itselleen kaikkein epämieluisimpana lahjana vaihtoehdoista. Iisakkila kertoo kuitenkin olevansa valmis kokeilemaan voidetta ensimmäistä kertaa.


Mainos (Teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy


– Tätä voi laittaa isänpäiväjuhlien jälkeen, Iisakkila sanailee hyväntuulisena.


Kari Montonen, 41, on isä kahdelle alle kouluikäiselle lapselle, mutta lapsiperheen arki ei ole väsyttänyt häntä siinä määrin, että silmänympärysvoiteelle olisi ollut käyttöä.

– Minulle on vihjaistu, että voisi olla tarvetta, hän kuitenkin nauraa.

Näppärältä isältä löytyy jo useita työkaluja, joten vatupassille ei ole tarvetta. Sen sijaan kalsarit saavat hänet ilahtumaan.

– Kalsarit toimivat aina! Nämä ovat oikein pirteät ja hyvät. Olen avomielinen kalsareiden suhteen, Montonen kehuu tarkastellessaan hedelmäkuvioisia boxereita.


Pyhäjoelta kotoisin oleva Matti Soronen, 45, on ehtinyt vuosien aikana samaan runsaasti isänpäivälahjoja, sillä hänellä on 13 lasta. Hän kertoo saaneensa aikaisempina vuosina lahjaksi muun muassa kalsareita, joille on tullut käyttöä.

Sen sijaan silmänympärysvoide on uusi tuttavuus.

– Olisi aika yllättävä lahja, olisiko siinä joku viesti, että on nukuttu huonosti? hän kysyy pilke silmäkulmassa.

Suurperheen isällä on selkeä suosikki vuosien saatossa saamistaan isänpäivälahjoista.

– Kaikista mieluisin isänpäivälahja on omien lasten tekemä kortti. Se on ylivoimainen ja voittaa kaiken tavaran ja materiaalin. Se on kaikista hienoin lahja, Soronen sanoo tunteikkaasti.

Espoolainen Kimmo Schultz, 48, pysähtyy arvioimaan isänpäivälahjoja yhdessä poikansa Rikun, 11, kanssa. Molempien mielestä pipo on hyvä idea isänpäivälahjaksi. Tosin punertava väri on heidän makuunsa liian värikäs.

– Musta kelpaa parhaiten, Riku komppaa isäänsä ja kertoo, että voisi myös itse antaa isälleen lahjaksi pehmeän paketin.

Rikua lukeminen ei juurikaan vielä kiinnosta, mutta Kimmo-isä puolestaan innostuu sota-aiheisesta kirjasta.

Schultzin mielestä myös leffaliput ovat oiva lahja isälle.

– Hyvä ajatus, miksei sinne voisi lähteä lastenkin kanssa.


Osalle isistä sunnuntaina vietettävän isänpäivän juhlistamiset ovat jo alkaneet. Henri Bertell, 36, kertoo viettäneensä isänpäivää jo torstaiaamuna hänen kohta neljävuotiaan tyttärensä päiväkodissa. IS:n isänpäivälahjat jäävät kakkoseksi Bertellin jo saamalle lahjalle. Pienen lapsen isä esittelee ylpeänä kuvaa tyttäreltään saamastaan kortista.

– Hän oli piirtänyt minut, se oli oikein mainio. Ehdottomasti paras lahja, Bertell summaa kiitollisena.

Themes
ICO