Finland

13 ylistetyintä peitevoidetta eri budjeteille – joko tunnet kulttituotteet, jotka peittävät näpyt ja tummat silmänaluset?

13 ylistetyintä peitevoidetta eri budjeteille – joko tunnet kulttituotteet, jotka peittävät näpyt ja tummat silmänaluset?

Hyvä peitevoide piilottaa näppylät ja epätasaisuudet ja meikkaa tummat silmänaluset vaaleiksi ja kirkkaiksi. Kokosimme tuotteet, jotka ovat todella ostamisen arvoisia.

Peitevoide nimensä mukaan peittää ihon pienet virheet sekä punoittavat ja tummat alueet.­

Peitevoide kuuluu jokaiseen meikkipussiin. Kun meikkivoide tasoittaa kasvojen koko ihon sävyä, varsinaisen peittämisen hoitaa peiteväri.

Mutta minkä sadoista ellei tuhansista markkinoilla olevista peitevoiteista hankkisi?

Kansainvälisten julkaisujen Cosmopolitanin, Voguen, Harper’s Bazaarin ja Ellen kauneusosiot sekä kauneussivusto Byrdien artikkeli listaavat maailman suosituimpia, parhaimmiksi arvioituja, toimiviksi testattuja ja laajasti ylistettyjä peitevoiteita vuonna 2020. Kävimme listat läpi ja kokosimme tuotteet, jotka mainitaan vähintään kahdesti ja ovat myös suomalaisten saatavilla.

Tässä ovat takuulla toimivat tuotteet erilaisiin tarpeisiin ja erilaisille budjeteille.

Kirkastava klassikko

Armani Beautyn peitevoidetta kuvaillaan silkkisen tuntuiseksi ja kevyeksi mutta pysyväksi ja peittäväksi. Silmänaluset näyttävät esimerkiksi Cosmopolitanin mukaan siltä kuin olisi nukkunut kymmenen tunnin unet.

Armani Luminous Silk Concealer, 39,45 € / 12 ml, mm. Lookfantastic.fi.­

Monelle ja moneen sopiva

Narsin kermaista peitevoidetta kuvaillaan sekä silmänalusille että näpyille sopivaksi myyntihitiksi. Massojen suosima peitevoide on samaan aikaan kevyt, peittävä ja kestävä.

Nars Radiant Creamy Concealer, 27,95 € / 6 ml, Cult Beauty, Lookfantastic.fi.­

Hyvä pysyvyys ja eniten sävyjä

Rihannan meikkimerkin Fenty Beautyn peitevoidetta kehutaan superpysyväksi ja paakkuuntumattomaksi. Ylistys liittyy myös laajaan sävyvalikoimaan: tuotetta saa 50 eri sävyssä.

Fenty Beauty Pro Filt’r Instant Retouch Concealer, 22,20 € / 8 ml, Fentybeauty.com.­

Myydyin ja edullinen

Maybellinen pehmopäinen peitevoidepuikko on Harper’s Bazaarin mukaan Yhdysvaltojen myydyin peiteväri, ja mekin olemme arvioineet sen testissämme huippuhyväksi. Tuote levittyy ihanasti ja kirkastaa silmänaluset.

Maybelline New York Instant Anti Age Eraser Concealer, 10,90 € / 6,8 ml, mm. Sokos, Stockmann, Kicks.­

Paras kuivalle iholle

Too Faced -merkin peitevoidetta suositellaan kuivaihoisille. Käyttäjät kertovat kosteuttavan koostumuksen sopivan kuivista alueista ja kireydestä kärsivälle silmänympärysiholle.

Too Faced Multi-Use Sculpting Concealer, 27–34 € / 15 ml, Cult Beauty, Asos.­

Hyvä rasvaiselle iholle

Uoma Beautyn suloista peitevoidepurkkia suositellaan puolestaan öljyiselle iholle ja peittävyyttä ja pysyvyyttä kaipaavalle. Sillä saa kuuleman mukaan feikattua myös hyvin levänneen ilmeen.

Uoma Beauty Stay Woke Luminous Brightening Concealer, 23–29,99 € / 5 ml, mm. Asos, Cult Beauty, Beauty Bay, Lookfantastic.­

Kulttituote

Tarten Shape Tape on saavuttanut kulttituotteen aseman, eikä turhaan. Se on sekä pigmenttinen että kosteuttava ja toimii Byrdien mukaan kuin teippi: se kiinteyttää ja kohottaa silmänalusihoa.

Tarte Shape Tape Concealer, 27 € / 10 ml, Tartecosmetics.com.­

Loistava hinta-laatusuhde

Tavarataloista löytyvä peitevoide sisältää muun muassa Harper’s Bazaarin mukaan kaikki hyvät ominaisuudet edullisessa pakkauksessa.

Nyx Professional Makeup HD Studio Photogenic Wand Concealer, 9,90 € / 3 g, mm. Sokos, Stockmann, Kicks.­

Listan halvin

Parhaaksi budjettiostokseksi nostetaan L.A. Girlin peitevoidetuubi.

L.A. Girl Pro Conceal HD Concealer, 4,90 € / 8 g, mm. Oletkaunis.fi.­

Julkkisten ja meikkaajien luottotuote

Laura Mercierin peitevoidepaletti on ikoninen best-seller-tuote, jonka kerrotaan kuuluvan meikkitaiteilijoiden ja julkkisten suosikkituotteisiin. Tällä saa peitettyä erityisen hyvin ihon epätasaisuudet, pigmenttimuutokset ja näpyt. Toinen sävy sopii ihonsävyn syvyyteen ja toinen alisävyyn, ja niillä saa sekoitettua iholle täydellisen sävyn.

Laura Mercier Secret Camouflage, 36–39 € / 5,92 g, Skincity.fi, Kicks.­

Kevyt ja paikallaan pysyvä koostumus

Toinen merkin suosikeista on kevyt voide, jonka kerrotaan pysyvän paikoillaan eikä kasaantuvan silmänalusten juonteisiin.

Laura Mercier Flawless Fusion Ultra-Longwear Concealer, 30–32 € / 7 g, Skincity.fi, Kicks.­

Luonnollista hehkua ja kuultoa

Maskeeraaja Kevyn Aucoinin luoma peiteväri kuulostaa oikealta ihmetuotteelta: sen kerrotaan asettuvan iholle luonnollisen mutta hehkuvan näköisesti ja silti peittävän. Sama tuote sopii koko kasvoille jopa meikkivoiteena. Sitä vinkataan lämmittämään sormissa ennen iholle levittämistä ja sekoittamaan kasvovoiteeseen, jos toiveena on koko kasvoille levittäminen.

Kevyn Aucoin The Sensual Skin Enhancer, 40–42 € / 18 g, Beauty Bay, Cult Beauty.­

Erityisesti ikääntyvälle iholle

Bobbi Brownin peitevoide nimetään parhaaksi valinnaksi ikääntyvälle iholle. Koostumus on hoitava ja kosteuttava seerumiyhdistelmä, minkä vuoksi se sopii loistavasti yhteen ohentuvan ja ikääntyvän ihon kanssa.

Bobbi Brown Intensive Skin Serum Concealer, 50 € / 6 ml, Stockmann.­

Football news:

Goodbye, Dad Buba Diop. Thanks to you, I lived the most memorable tournament of my childhood
Nuno about 2:1 with Arsenal: We played amazing, very proud. Jimenez recovered
Arsenal scored 13 points in 10 opening matches - the worst result in 39 years
West Brom can be bought by us investors. The Chinese owner of the club wants 150 million pounds
Lampard on Mourinho's words about ponies: You have Kane, Son, bale and alli. We are all fighting to win the Premier League
Mourinho on winning the Premier League: Tottenham are not in the race, because we are not a horse, but a pony
Laurent Blanc: I will return to football, but in children's. Now coaches are being asked to increase the cost of players, I don't like it