Finland

Amerikkalaisräppäri jakoi somessa rajun videon, jossa Weekendin pääesiintyjä ottaa yhteen järjestyshenkilöiden kanssa – Lil Uzi Vert ryntäsi toisen artistin lavalle

Amerikkalaisräppäri DJ Akademiks on jakanut Instagram-sivuillaan videon hurjasta välikohtauksesta, joka tapahtui perjantai-iltana Weekend Festivalilla Helsingin Suvilahdessa.

– Järjestyksenvalvojat Weekend Festivaleilla Helsingissä luulivat Uzin olevan fani ja yrittivät häiritä häntä, Akademiks päivittää julkaisuunsa.

Kolmella eri videolla näkyy, kuinka Weekendin yksi pääesiintyjistä Lil Uzi Vert yrittää kiivetä aitarakennelman yli ja festivaalin järjestyksenvalvoja yrittää repiä tähteä alas aidalta.

Seuraavan videon välikohtauksella järjestysmiehet yrittävät poistaa räppäriä lavalta. Kyseessä ei ole tähden oma keikka, vaan jonkun toisen artistin esitys. Kiinniottotilanteessa on mukana useampi järjestyksenvalvoja.Viimeisellä videolla näkyy, kuinka tilanne rauhoittuu ja järjestyksenvalvojat sallivat Lil Uzi Vertin jäädä lavalle. Keikka jatkuu normaalisti tilanteen jälkeen ja räppäri jää lavalle tanssimaan.


Weekendin tiedottaja Tomi Lindblom ei ollut tietoinen eilisestä välikohtauksesta. Hän arvelee, että räppäri on yrittänyt päästä lavalle toisen artistin esiintyessä.

– Nopeasti katsottuna, järjestyksenmiehet toimivat miten heidän kuuluu, sillä artistilla ei ollut kaulassaan artistipassia tai tunnisteita, Lindblom sanoo.

– Jos joku ihminen pyrkii lavalle, näin toimitaan. Passi kaulassa tilanne olisi ollut selkeämpi. Jos järjestysmiehet eivät olisi estäneet tätä, silloinhan lavalle olisi voinut mennä kuka tahansa.

Välikohtaus on tapahtunut festivaalialueella pienemmällä telttalavalla. Lindblom ei ole tietoinen, kenen artistin keikalle räppäri on pyrkinyt.

– Hän vain sai päähänpiston, mikä ei ole kovin järkevää isossa yleisötilaisuudessa. Kyllä räppäri voi katsoa syvästi peiliin, että onkohan tämä sellaista käytöstä mitä isossa tapahtumassa on syytä tehdä.

– Tällaiseen DJ-räppäri-tapaan hän luulee olevansa vähän isompi kuin on. Hän on perunut paljon keikkoja aiemmin, joten kai hänellä on isottelevaa ”etkö sä tiedä kuka mä olen”-asenne.Lindblom ei muista koskaan törmänneensä vastaavanlaiseen tilanteeseen, jossa artisti olisi pyrkinyt vierailemaan toisen esitykseen yleisön joukosta.

– Jos toinen artisti haluu käydä vierailemassa toisen artistin esityksessä, siitä sovitaan etukäteen eikä kiivetä aitojen yli.

– Minkäänlaista draamaa tässä ei ole ollut. Jos olisi ollut merkittävä, olisin saanut siitä tiedon itelleni.


Football news:

CAS did not establish the majority of Manchester City's alleged violations
Manchester City: the Club welcomes the decision of the CAS and thanks for the correct judicial process
Mourinho's classic plan for big matches worked perfectly. Arteta's crude Arsenal is a convenient target
Bartomeu on Xavi in Barca: There is a time for everything. We are not looking for a coach right now
Mourinho about the Europa League: Ask Hamilton if he wants to win Formula 2
Manchester City will play in the Champions League. CAS has accepted the appeal
Carragher on the Premier League: Liverpool can repeat success, but need transfers