Finland

Ärhäkkänä aktivistina tunnettu rokkikukko väitti koronaa huijaukseksi ja rokotteita turhiksi – sai sitten itse tartunnan: ”Luulin kuolevani”

Rock-muusikko Ted Nugent, 72, sairastui koronavirukseen muutama kuukausi sen jälkeen, kun väitti koko pandemiaa huijaukseksi.

Kovaan ääneen covid-19-pandemiaa vähätellyt amerikkalainen rokkikukko Ted Nugent on sairastunut koronavirukseen. 72-vuotias rock-legenda kertoi asiasta Facebookissa.

– Minulla on ollut flunssaoireita 10 päivän ajan. Luulin kuolevani, Nugent kertoi Facebook-livessä.

Hän kertoi kärsineensä muun muassa lihassäryistä ja tukkoisuudesta.

– Voi luoja, mikä riesa. Viime päivinä pystyin hädin tuskin nousemaan sängystäni. Joten tänään minulla todettiin virallisesti koronavirustartunta, Nugent sanoi.

Radikaaleista kannanotoistaan tunnetun Nugentin muistetaan vasta vähän aikaa sitten väittäneen koronapandemiaa huijaukseksi ja syytelleen maan terveysviranomaisia kuolonuhrien määrien liioittelemisesta.

Nugent on myös kampanjoinut kotimaassaan hallituksen asettamia koronarajoituksia vastaan sekä boikotoinut kovaan ääneen koronarokotteita sillä perusteella, ”ettei sitä tiedä, mitä niissä on”.

Eikä rokkari tunnu pyörtäneen kantaansa siitä huolimatta, että joutui itse lopulta koronaviruksen kynsiin. Tuoreessa Facebook-livessään hän painottaa, että vaikka tauti oli kurja, hän ei aio missään nimessä rokottautua sitä vastaan.

Asiasta kertoivat muun muassa Huffington Post ja NBC News.

Amerikkalainen rock-tähti Ted Nugent vieraili Suomessa kesällä 2006.­

Yhdysvaltalainen rockmuusikko Ted Nugent tunnetaan musiikkinsa lisäksi muun muassa vapaan aseenkanto-oikeuden puolestapuhujana ja intohimoisena metsästäjänä.

Republikaanista puoluetta avoimesti kannattava Nugent on kerännyt mainetta myös ärhäkkänä poliittisena aktivistina ja Donald Trumpin tukijana. Hän on kertonut julkisuudessa harkinneensa asettumista ehdolle Michiganin kuvernööriksi.

Nugentin musiikkiura käynnistyi 1960-luvun Detroitissa, jossa hän perusti The Amboy Dukes -nimisen yhtyeen. Vuonna 1975 Nugent lähti soolouralle, mutta teki vielä onnistuneen pyrähdyksen yhtyeessä Damn Yankees.

Football news:

Griezmann spoke with Hamilton and visited the Mercedes boxes at the Spanish Grand Prix
Barcelona feels that Neymar used it. He said that he wanted to return, but extended his contract with PSG (RAC1)
Aubameyang to the Arsenal fans: We wanted to give you something good. I am sorry that we could not
Atletico did not lose at the Camp Nou. Busquets' injury is the turning point of the match (and the championship race?)
Verratti injured his knee ligaments in PSG training. Participation in the Euro is still in question
Neymar's contract in one picture. Mbappe wants the same one
Manchester United would like to sign Bellingham in the summer, not Sancho. Borussia do not intend to sell Jude