logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Finland
An article was changed on the original website

Attendon Jalava-hoiva­kodissa merkittäviä puutteita – yksikkö saa kuitenkin jatkaa toistaiseksi

Attendon Jalava-hoivakodissa Joroisissa on havaittu merkittäviä puutteita, kertoo Itä-Suomen aluehallintovirasto tiedotteessa.

Aluehallintovirasto totesi tarkastuskäynnin perusteella, etteivät hoivakodin henkilöstömitoitus, henkilöstörakenne ja ammatillisuus vastaa asiakkaiden tarpeita eivätkä ole luvan mukaisia.


Mainos (Teksti jatkuu alla)


Tarkastuskäynnillä viime viikolla jäi viraston mukaan epäselväksi, tietääkö koko henkilökunta hoito- ja palvelusuunnitelman merkityksen tai mistä sen voisi käydä lukemassa. Ulkoiluun ja viriketoimintaan ei jää perushoivalta aikaa viraston mukaan aikaa. Myös lääkehoidon toteutuksessa todettiin puutteita eivätkä yksikön asiakirjakirjauskäytännöt ole asianmukaisia.

Attendo esitti viraston mukaan tarkastuskäynnin lopuksi selvityksen toimenpiteistä ja korjasi epäkohtia. Tämän vuoksi hoivakodin toiminta voi ainakin toistaiseksi jatkua.


Themes
ICO