logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Finland

Bottas oli Hamiltonia nopeampi 3. harjoituksissa – Vettelin lauantai alkoi karmeasti, kun saksalainen jysäytti kaiteeseen: "Anteeksi tästä"

Kimi Räikkönen oli Monacon GP:n 3. harjoitusten yhdeksänneksi nopein. Monacon GP:n aika-ajot ajetaan myöhemmin iltapäivällä.

Bottas

Valtteri Bottas vauhdissa Monacon GP:n viimeisissä harjoituksissa.Getty Images

Ferrarin Sebastien Vettelin valmistautuminen aika-ajoihin päättyi karulla tavalla, kun saksalainen lukitsi jarrunsa ykkösmutkassa ja auto jysähti kaiteeseen harjoitusten alkupuolella. Tärskyn johdosta Vettel ei enää päässyt jatkamaan harjoituksia.

– Anteeksi tästä, Vettel harmitteli tiimiradiossa.

Sen sijaan kotikisassaan ajava tallikaveri Charles Leclerc väläytti ja oli nopein kolmansissa harjoituksissa. Paalupaikkataisteluun ilmoittautui myös Red Bullin Max Verstappen, joka oli neljänneksi nopein.

Mercedes kuljettajien aikoja vertailessa Valtteri Bottas oli tällä kertaa Lewis Hamiltonia nopeampi. Bottas oli toinen ja Hamilton kolmas.

Alfa Romeot olivat mainiossa vauhdissa viimeisissä harjoituksissa. Antonio Giovinazzi oli kuudenneksi nopein. Kimi Räikkönen ajoi edellisien harjoitusten tapaan joukon yhdeksänneksi parasta vauhtia.

Yle Urheilu seuraa verkkosivuillaan hetki hetkeltä Monacon GP:n aika-ajojen ennakkotunnelmia ja tapahtumia kello 15.30 alkaen.

Osa artikkelin sisällöstä ei ole välttämättä saavutettavissa esimerkiksi ruudunlukuohjelmalla.

Lue myös:

Juhlakisaansa valmistautuva Räikkönen kertoi rallivuosiensa merkityksestä: "En olisi täällä ilman niitä"

Kurier: Lauda haudataan toiveensa mukaan ajohaalarissa

Bottas jäi Monacon harjoituksissa Hamiltonin vauhdista – Räikkönen ärähti tiimiradiossa

Monacon harjoituksissa muisteltiin koskettavasti Niki Laudaa – "Kaksi viime päivää ovat olleet kamalia"

Themes
ICO