Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Cristiano Ronaldolta raivoisa avautuminen – latasi arvostetulle päätoimittajalle suoran viestin: ”Hän valehteli”

Cristiano Ronaldo kiisti väitteen, joka hänen motiiveistaan on esitetty.

Cristiano Ronaldo syytti Kultainen pallo -palkinnon järjestäjää valehtelusta.

Portugalin ja Manchester Unitedin supertähti Cristiano Ronaldo on vihainen. Hän oikoi Instagramissa France Football -lehden päätoimittajan Pascal Ferrén New York Timesille esittämiä väitteitä siitä, että hänen ainoa tavoitteensa ennen uransa lopettamista olisi voittaa enemmän maailman parhaalle pelaajalle jaettavia Kultaisia palloja (Ballon d’Or) kuin Lionel Messi.

France Football -lehti on jakanut maailman parhaalle pelaajalle annettavan palkinnon vuodesta 1956 lähtien.

– Pascal Ferré valehteli promotakseen itseään ja edustamaansa organisaatiota käyttämällä nimeäni. Ei voida hyväksyä sitä, että noin arvokkaasta palkinnosta vastuussa oleva henkilö valehtelee tuolla tavalla henkilöstä, joka on aina kunnioittanut France Footballia ja Ballon d’Oria, Ronaldon Instagram-viestissä luki.

Tähtipelaajan avautumisesta kertoi mm. ESPN Twitter-tilillään:

Ronaldo ei saapunut paikalle maanantaina tämän vuoden Kultainen pallo -gaalaan. Hän kirjoitti, että Ferré valehteli hänen poissaolonsa johtuneen tarpeettomasta karanteenista.

– Onnittelen aina voittajaa urheiluhengen ja reilun pelin mukaisesti. Olen tehnyt niin urani alusta lähtien, koska minulla ei ole mitään ketään vastaan. Suurin kunnianhimoni on aina ollut voittaa kansallisia ja kansainvälisiä titteleitä seurajoukkueissani ja maajoukkueessani.

– Suurimpiin päämääriini kuuluu myös toimia hyvänä esimerkkinä niille, jotka jo ovat jalkapalloilijoita tai haluavat tulla jalkapalloilijoiksi. Uraltani toivon, että nimeni kirjoitetaan kultaisin kirjaimin maailman jalkapallohistoriaan.

– Lopuksi haluan sanoa, että keskittymiseni on jo Manchester Unitedin seuraavassa ottelussa ja kaikessa siinä, mitä joukkuekaverieni ja kannattajien kanssa voimme yhdessä saavuttaa.

Ennen tämän vuoden palkintojenjakoa Ronaldo oli voittanut Kultaisen pallon viidesti ja Messi kuudesti.