Finland
This article was added by the user Anna. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

CS-tähdeltä paljastus: Maksoi itse 156  000 euroa päästäkseen super­­tiimiin

Marcelo ”coldzera” David oli valmis kaivamaan kuvetta päästäkseen FaZe Claniin.

Marcelo ”coldzera” David on voittanut urallaan palkintorahoina noin 865 000 euroa.

Brasilialainen Counter-Strike-legenda Marcelo ”coldzera” David paljasti

Globon

haastattelussa maksaneensa hurjan summan, jotta pääsi syksyllä 2019 eroon silloisesta sopimuksestaan.

David pulitti peräti miljoona Brasilian realia eli noin 156 000 euroa omia rahojaan, että MIBR purkaisi vuosien 2016 ja 2017 ykköspelaajan sopimuksen ennenaikaisesti.

Brasilialaistähti maksoi summan itse, koska halusi kovasti päästä pelaamaan supertiimin mainetta kantaneeseen FaZe Claniin. Davidin siirto FaZeen julkistettiin 25.9.2019.

David pelasi FaZessa vajaat kaksi vuotta. Joukkue voitti sinä aikana kaksi kohtalaisen isoa mestaruutta, mutta ei ollut tasainen suorittaja.

26-vuotiAAN Davidin FaZe-vuodet eivät olleet kuitenkaan aivan toivotunlaiset. Vajaan kahden vuoden aikana FaZe voitti vain IEM New Yorkin syksyllä 2020 ja BLAST Pro Series Copenhagenin marraskuussa 2019. Kumpikaan ei ollut tasoltaan aivan pelin terävimmästä kärjestä.

Tänä kesänä David penkitti itsensä FaZesta, koska joukkue ei ollut menestynyt odotetusti ja hän halusi tarkastella muita vaihtoehtoja. Syyskuussa hän liittyi Complexityyn väliaikaisella sopimuksella.

Complexity epäonnistui viime viikolla päättyneessä IEM Fall -karsinnassa, minkä takia joukkuetta ei nähdä vuoden suurimmassa turnauksessa eli PGL Major Stockholmissa. David sanoi Globolle miettivänsä uratilannettaan uudestaan loppuvuodesta, mutta tuskin jatkaa Complexityssa ensi vuoteen.