Finland

Dramaattinen hetki helsinkiläisravintolassa: järkyttynyt Jari Litmanen riensi vauhdilla ulos – ”Taisi olla harvinaisen hyvä syy”

Suomen jalkapallomaajoukkue sai EM-kisoihin lentävän lähdön viime lauantaina (12.6.), kun Tanska kaatui Kööpenhaminassa 0–1. Kyseisen ottelun aikana koko jalkapalloa seuraava maailma pysähtyi Tanskan tähtipelaajan Christian Eriksenin tuupertumisen takia.

Pelottavan ja järkyttävän tilanteen suorassa tv-lähetyksessä näki myös Suomen kaikkien aikojen paras jalkapalloilija Jari Litmanen, 50. Legendaarinen kymppipaita todisti tapahtumia helsinkiläisravintola Hookissa, jossa kuninkaan käytös herätti huomiota.

Lue myös: Jari Litmanen pysyvästä silmävammastaan: Häiritsee pelaamista, muttei normaalia elämää!

Seiskan silminnäkijöiden mukaan Litti oli saapunut Hookiin isännöimään lauantain Tanska – Suomi -ottelun kisastudiota. Jännittävä futisilta sai tunnetusti karmean käänteen, kun noin 40 peliminuutin kohdalla Eriksen yhtäkkiä lyyhistyi nurmen pintaan.

Tanskan tähtipelaaja Christian Eriksen on mediatietojen mukaan toipumaan päin.
Tanskan tähtipelaaja Christian Eriksen on mediatietojen mukaan toipumaan päin.

”Ei enää tullut takaisin”

Tilanne näytti pian pahenevan. Kun FC Internazionalen tähtipelaajaa ja tuoretta Serie A:n mestaria alettiin elvyttää, se oli ilmeisesti Litmaselle liikaa.

– Silminnähden järkyttynyt Jari ei voinut enää katsella sitä matsia, vaan joutui poistumaan paikalta, kanasiipien ystävät supattavat.

– Hän häipyi vauhdilla ravintolasta eikä enää tullut takaisin, vaikka ottelu jatkuikin myöhemmin.

Lue myös: Litti aivan hurjassa vireessä! Jari Litmanen häkellytti mestarillisilla suorituksilla futislegendojen ottelussa - video ja kuvat!

Ravintola kommentoi

Seiska tavoitti ravintola Hookin omistajaportaaseen kuuluvan Juha Vuorion, joka vahvistaa tapauksen todeksi muttei ole sen kummemmin halukas kommentoimaan sitä.

– Sen verran voin sanoa, että Jari on tosiaan ollut meillä studioisäntänä ja hoitanut hommansa pirun hyvin, Vuorio sanoo.

– Meillä on äärimmäisen suuri kunnioitus Littiä kohtaan. Hänellä taisi olla harvinaisen hyvä syy, sillä käsittääkseni hän ja Christian Eriksen ovat ystäviä keskenään. Sikäli reaktion ymmärtää kyllä oikein hyvin.

Lue myös: Tässä on Jari Litmasen upea merenrantatalo: hulppeat sisäkuvat!

Sydämenpysähdyksen saanut Eriksen kiidätettiin Rigshospitaletiin, jossa häntä on hoidettu siitä lähtien. Sairaalasta saatiin jo lauantaina huojentavia tietoja, kun Eriksenin raportoitiin olevan tajuissaan ja pystyneen jo puhumaan.

Huuhkajat jatkaa EM-urakkaansa maanantaina Belgiaa vastaan. Ottelu alkaa Suomen aikaa klo 22.

Eriksenin tilanne on hätkähdyttänyt ympäri maailmaa.
Eriksenin tilanne on hätkähdyttänyt ympäri jalkapalloilevaa maailmaa.
Kovia kokeneelle Inter-tähdelle sataa kehuja kaikkialta jalkapalloilevasta maailmasta.
Kovia kokeneelle Inter-tähdelle sataa kehuja kaikkialta jalkapalloilevasta maailmasta.

Football news:

Man City will buy Grealish for 100 million pounds, the contract is until 2026. The documents are signed
Tuchel on Lukaku at Chelsea: Many players want to join us. I will not discuss other people's players
Juve will give Demiral Atalanta on loan for 3 million euros with the right to buy for 25 million. Medical examination - On the 5th
Koeman pro 1:2 with Salzburg: Perfect, although I don't like to lose. We had to run a lot
Inter, in the event of Lukaku's departure, will try to buy Zapata from Atalanta, Bergamasca-Abraham from Chelsea
Aston Villa bought Southampton's top scorer Ings for 30 million pounds
Aurelien Tchuameni: Why is it possible to stop the match for 5 minutes because of a millimeter offside, but not because of racist shouts at the stadium?