logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Finland

Espanjan kruununprinsessa Leonor, 13, ja prinsessa Sofia, 12, ovat äärimmäisen suojeltuja: tekivät harvinaisen esiintymisen kuningasparin rinnalla

Keskiviikkona Espanjassa juhlittiin kuningas Felipe VI:n viisi vuotta kestänyttä hallitsijakautta.

Madridin kuninkaallisessa palatsissa järjestettyihin juhlallisuuksiin osallistuivat myös kuningas Felipen ja kuningatar Letizian tyttäret kruununprinsessa Leonor, 13, ja prinsessa Sofia, 12.


Leonoria ja Sofiaa ei yleensä juurikaan nähdä julkisuudessa, sillä kuningaspari on äärimmäisen suojelevainen tyttäriensä suhteen. Prinsessoita nähdäänkin julkisuudessa yleensä vain virallisissa vanhempien kanssa otetuissa kuvissa ja Espanjan kansallispäivänä, jota vietetään lokakuussa.


13-vuotias kruununprinsessa Leonor oli pukeutunut juhlallisuuksiin punavalkoiseen kuviolliseen mekkoon sekä punaisiin ballerinakenkiin. 12-vuotiaan prinsessa Sofian asu oli hyvin samankaltainen, mutta erivärinen. Valkoisen rusettikoristellun mekon seurana hänellä oli nudenväriset ballerinakengät.


Tyttäret näyttivät upeilta nuorilta neideiltä isänsä Felipen ja Letizian vierellä. Kuningatar Letizia, 46, oli valinnut ylleen hillityn vaaleansinisen mekon ja nudet korkokengät.


Leonor on hallitseva kruununprinsessa, mutta perimysjärjestys voi tosin vielä muuttua, sillä jos Felipe ja Letizia saisivat poikalapsen, tulisi pojasta Espanjan lain mukaan kruununperillinen.

Lehtitietojen mukaan nuori prinsessa Leonor puhuu äidinkielensä espanjan lisäksi sujuvaa englantia, ja opiskelee nuoresta iästään huolimatta myös mandariinikiinaa, ranskaa ja arabiaa.

Leonorin oletetaan seuraavan isänsä jalanjäljissä ja lähtevän myöhemmin opiskelemaan ulkomaille. Kuningas Felipe opiskeli ensin lakia Madridin yliopistossa, jonka jälkeen hän suoritti maisterin tutkintonsa Georgetownin yliopistossa Washingtonissa.

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO