Finland
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Formula 1 | ”Häntä ei haittaa, jos emme tule maaliin” – Lewis Hamiltonilta kritiikkiryöppy Max Verstappenille

F1-mestaruus ratkeaa kauden viimeisessä kilpailussa sunnuntaina.

Lewis Hamilton jätti Max Verstappenin taakseen Saudi-Arabian osakilpailussa.

Formula 1 -sarjan maailmanmestaruus ratkeaa tulevana sunnuntaina kauden viimeisessä kilpailussa Abu Dhabissa, ja Mercedeksen Lewis Hamilton on lausunut ääneen monen huolen liittyen Red Bullin Max Verstappenin ajotyyliin ja ajattelumaailmaan.

Hamilton voitti värikkäiden vaiheiden jälkeen Saudi-Arabian osakilpailun ja nousi MM-sarjassa tasapisteisiin kakkoseksi ajaneen Verstappenin kanssa.

Kaksikko otti kilpailun aikana yhteen useasti. Verstappen puolusti kahdesti johtoaan ajamalla mutkan suoraksi ja sai rangaistuksen. Lisäksi hän jarrutti vaarallisesti aiheuttaen autojen osumisen toisiinsa, kun hänen oli käsketty päästää Hamilton ohitseen.

Kisan jälkeen Hamilton otti kantaa Verstappenin ajotyyliin ja ajattelumaailmaan.

”Olen kilpaillut monien kuljettajien kanssa 28 vuoden aikana. On muutamia, jotka ylittävät rajat. Ihan kuin säännöt eivät koskisi heitä, tai he eivät ajattele sääntöjä”, Hamilton totesi Motorsportin mukaan.

”Olen välttänyt niin monta kolaria tämän kaverin kanssa, eikä minua aina haittaa olla se, joka väistää. Kun tekee niin, voi jatkaa taistelua, kuten olen tehnyt.”

Kauden viimeisessä kilpailussa asetelma on se, että jos kuljettajat ovat tasapisteissä kisan jälkeen, Verstappen kruunataan maailmanmestariksi useamman osakilpailuvoiton ansiosta.

Jos molemmat keskeyttävät, Verstappen juhlii.

”Häntä ei haittaa, jos emme tule maaliin. Minusta molempien pitää tulla maaliin, mutta on mielenkiintoista nähdä, mitä tapahtuu”, Hamilton totesi.