Finland

Gettomasa avautuu vaikeasta lapsuudestaan: ”Olen joutunut kokemaan väkivaltaa ja sen uhkaa”

Torstaina (16.9.) MTV3-kanavalla nähtävässä Yökylässä Maria Veitola -sarjassa Maria matkustaa Jyväskylän Kortepohjaan, missä hänet ottaa vastaan räppäri Gettomasa eli Aleksi Lehikoinen, 27. Maria ja Gettomasa keskustelevat jaksossa esimerkiksi naiskuvasta. Kiivaan keskustelun lisäksi jaksossa nähdään myös koskettava hetki, kun Gettomasa kertoo omasta lapsuudestaan. 

Lue myös: Oho, Gettomasa hermostuu Maria Veitolalle Yökylässä-jaksossa – kiivas keskustelu seksismistä: ”En ole tässä nyt kimpussasi!”

- Olen joutunut kokemaan väkivaltaa ja sen uhkaa lapsena. Opin siihen, että isommat pojat kiusaavat ja he saavat tahtonsa läpi.

Todellisuus oli raakaa myös pienen pojan kotona. Jo aiemmin julkisuudessa alkoholisti-isästään avautunut räppäri avautuu myös Marialle pelottavasta ilmapiiristä kotona.

- Muistan tiedostaneeni jo lapsena isän pystyvän pompottamaan minua siihen asti, kun olen niin iso, että pystyn vetämään häntä turpaan.

- Olen elänyt lapsuuden kahden naisen kanssa yhden vahvan miehen alistamana. Olen sitä kautta oppinut todellisuuden, jossa miehen kuuluu olla naisen suojelija fyysisesti, hän päättää.

Lue myös: Minttu Kaulanen kiittää yllättävää tahoa veljensä kuoleman jälkeisessä surutyössä: ”Se on mulle semmoinen sydäneläin

Football news:

Salah turned into Messi. Lineker on Liverpool forward
We will ask you to punish those who unreasonably accused Glick of racism in the match with England. The Polish Football Union will appeal to FIFA
Milan's midfielder Rebic suffered a muscle injury in the match against Verona
Newcastle's budget for the winter is 50 million pounds, although the club has the right to spend 190 million without violating the FFP
Chelsea did not sign Donnarumma in the summer, as they see Mendy as a goalkeeper for years
Lucas Paquette's feat: played for Brazil, flew 8,000 km and created 2 Lyon goals. In less than 48 hours
Pioli about 3:2 with Verona after 0:2: Milan had to suffer. But we saw that the team is mature