logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Finland

Google vuoti Nokia-huippupuhelimen tiedot – mukana pettymys

HMD:n alle kahden viikon päästä julkistettava huippupuhelin, ilmeisesti Nokia 9, on jo valmiiksi kattavasti ruodittu monissa huhuissa. Mutta nyt puhelimesta saatiin vahvistus itse Googlelta, kertoo muun muassa Slashgear.
Nokia 9 -nimellä esiintynyt puhelin vilahti lyhyesti Googlen Android Enterprise Device Catalog -verkkosivulla, joka auttaa yrityksiä valitsemaan puhelimiaan. Google ei paljastanut puhelimesta merkittäviä uusia yksityiskohtia, ja jätti puhelimen odotetun valttikortin, erikoisen viitoskameran, kokonaan käsittelemättä.
Mutta Googlen tiedoista löytyy erikoinen maininta. Googlen mukaan Nokia 9:ssä on 4 gigatavua ram- eli työmuistia. Aiemmissa huhuissa muistin määräksi on povattu 6 gigatavua. Mikäli määrä todella on 4, se voi heikentää luurin kiinnostavuutta. On epäselvää, onko puhelimesta mahdollisesti tulossa myös versio, jossa on 6 gigatavua muistia.

Google sanoi myös, että Nokia 9 ajaa Androidin versiota 9 Pie, omaa kuuden tuuman näytön ja tarjoaa 128 gigatavua tallennustilaa.


Themes
ICO