logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Finland

Horoskooppi 16.8.2019

Oinas 21.3.–20.4. Historian pyörä pyörähti uuteen asentoon, mikä taisi jäädä sinulta huomaamatta. Tarkenna katsettasi ja tee tarvittava muutos tähtäimeen.

Härkä 21.4.–20.5. Ärsytyskynnyksesi on tänään matalalla. Yritä pitää itsesi kurissa vaikka ajattelemalla alkavaa viikonloppua, jotta pääset paljon helpommalla.

Kaksoset 21.5.–21.6. Jaksota ja jaa taakkaasi useampaan palaseen. Olet ottanut kesän lopun kunniaksi aikamoisen kimpaleen käsiteltäväksi eikä siitä yhdellä kerralla oikeasti tule mitään.

Rapu 22.6.–22.7. Pidä vaikka kynsin hampain kiinni unelmastasi. Joku ehdottaa siitä luopumista aivan käytännön syistä. Torju se ja muu vastaavanlainen hapatus. Elämä ei saa olla mutavelliä.Leijona 23.7.–22.8. Vastaa asiallisesti erään asiattomaan huomautukseen. Se on tapa, jolla nujerrat hänet, jos et yhdellä laukauksella niin joka tapauksessa nopeasti.

Neitsyt 23.8.–22.9. Auringonlaskuissa on lupaus ihanasta syksystä. Ota tuo lupaus talteen, jotta voit vilauttaa sitä universumille sopivana hetkenä.

Vaaka 23.9.–23.10. Nyt kieli keskelle suuta! Suoriudut eräästä asiasta yllättävänkin helposti, kunhan et itse omaa suulauttasi mene sotkemaan mitään.

Skorpioni 24.10.–22.11. Ja yhtäkkiä on perjantai! Päivä on sinulle toivoa täynnä, sillä eräs asia on kasvamassa vähitellen elämää suuremmaksi. Sinun roolisi siinä on olla häiritsemättä.

Jousimies 23.11.–22.12. Kaikkien ei tarvitse olla samanlaisia. Ystävyyden syntyminen on ihmeellinen tapahtuma, jonka kanssa millään järjellä ei ole mitään tekemistä. Magnetismi on sielun sana.

Kauris 23.12.–21.1. Luo katse kirjahyllyysi. Luetut ja lukemattomat kirjat lohduttavat olemassaolollaan. Ja iloksesi kirjasto tarjoaa niitä lisää hyllykaupalla liikuteltavaksesi.

Vesimies 21.1.–19.2. Kannat turhaan huolta erään hiljaisuudesta. Aina ei vain sovi vastata, vaikka hän näkisikin, että juuri sinä yritit lähestyä. Yhteytenne on silti väkevä.

Kalat 20.2.–20.3. Ystäväsi yrittää järjestellä asioitasi auttaakseen, mutta sinusta se tuntuu holhoamiselta. Sano se ääneen, jotta hänkin asian tajuaisi.


All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO