Finland

Horoskooppi 17.9.2018

Oinas 21.3.–20.4. Tilanne erään ihmisen kanssa on tasaantunut ja vanhat kiistanaiheet ovat poissa. Jos nyt jaksat jatkaa samalla tavalla, niin aurinko palaa suhteeseenne pian.

Härkä 21.4.–20.5. Kuntoilu on hyväksi, mutta liiallinen intoilu sen kanssa aiheuttaa vaaroja ja vaikeuksia. Liiallinen revittely ei enää sovi sinulle, mikä on vain hyväksyttävä.

Kaksoset 21.5.–21.6. Helli itseäsi näin viikon alussa, niin saat myös itsestäsi paljon enemmän irti kuin avaamalla viikon riuhtomisella. Elämässä on paljon muutakin kuin raatamista.

Rapu 22.6.–22.7. Älä lannistu, vaikka sinusta ajoittain tuntuu, että kukaan ei liikahdakaan suuntaasi. Onnen vaihteluille ei voi mitään, ja universumi alkaa pian hymyillä.


Mainos (Teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy


Leijona 23.7.–22.8. Et voi jatkuvasti turvautua vanhoihin lähteisiin vaan sinun on syytä hakea jotain tuoretta ja raikasta, jotta pystyt myös terveellä tavalla uudistumaan.

Neitsyt 23.8.–22.9. Olet altis virheille, joten varo askeleitasi. Innostua saa ja pitää, mutta se vaatii huolellisuutta. Vältä myös turhia sanoja.

Vaaka 23.9.–23.10. Sinulla on mahdollisuus avata joitakin solmuja. Mieti, mistä aloitat, sillä niitä onkin yllättävän paljon. Muista, että ryhdyt tehtävään vapaaehtoisesti.

Skorpioni 24.10.–22.11. Vaistosi sanoo eräästä aivan toista kuin mitä hänen sanansa vakuuttavat. Luota tuntemuksiisi, sillä ne ovat ennenkin olleet todempia kuin joidenkin puheet.

Jousimies 23.11.–22.12. Joku tahtoo hyötyä uudenlaisesta avoimuudestasi. Ole kuitenkin tarkkana, mitä hänelle paljastat, sillä ei ole aivan varmaa, mitkä ovat hänen tarkoitusperänsä.

Kauris 23.12.–19.1. Erään posket näyttävät punehtuvan sinun seurassasi. Yritä jostain selvittää, mistä on kyse. Ainakin yhdessäolonne on kummastakin hyvin nautittavaa.

Vesimies 20.1.–19.2. Et ole eräälle lainkaan yhdentekevä, vaikka sinusta on viime aikoina tuntunutkin siltä. Tärkeytesi tulee pian esiin oivallisella hetkellä.

Kalat 20.2.–20.3. Saat yllättäen tilaisuuden muodonmuutokseen. Älä jätä sitä käyttämättä. Anna maailman nähdä millainen sinä olet silloin, kun itse voit sen päättää.


Football news:

Rummenigge on buying out Perisic from Inter: Bayern haven't decided yet
Director of Tambov that Melkadze will not play with Spartak: we do not have a free 3-5 million rubles
Juventus wanted to swap Ramsey for Ntombela. Tottenham refused
Klopp on players who have played less than 5 matches: They will receive a gold medal. If you are not from the Premier League, something from me
Messi may move to Manchester City (Fox Sports)
Salihamidžić on the transfer San to Bavaria: It can make the difference in the game. Now we have top-level variability on our flanks
Cavani is close to a contract with Roma