Finland

Hovin tyyli-ikoniksi tituleerattu Meghan lemppasi välittömästi kuninkaallisen pukukoodin – edustaa nyt rennoissa kotivaatteissa

Sussexin herttuatar Meghan on tunnetusti yksi maailman merkittävimmistä muotivaikuttajista.

Herttuatar Meghan on tunnetusti yksi maailman seuratuimmista muotivaikuttajista, mutta viime aikoina hänet on nähty edustavan hyvin erilaisessa tyylissä.

Sussexin herttuatar Meghanin tyyliä on seurattu maailmalla aktiivisesti aina siitä saakka, kun hän asteli kuninkaalliseen perheeseen naimalla prinssi Harryn.

Tarkkasilmäiset muotiasiantuntijat ovat kuitenkin pistäneet merkille muutoksen, mikä herttuattaren pukeutumisessa on tapahtunut sen jälkeen, kun hän ja Harry päättivät jättää kuninkaallisen elämän taakseen.

Hovi ilmoitti lauantaina, että Sussexin herttuapari Harry ja Meghan luopuvat kuninkaallisista titteleistään. Jatkossa heidät tunnetaan Sussexin herttuana ja Sussexin herttuattarena, eikä edes Harrya enää nimitellä hänen kuninkaalliseksi korkeudekseen. Harry menettää myös prinssin tittelinsä.

Meghanista ehti tulla muutamassa vuodessa brittihovin todellinen tyyli-ikoni, kunnes naisen pukeutumisessa tapahtui totaalinen täyskäännös. Tiukat kotelomekot, hatut ja korkokengät vaihtuivat nopeasti rentoihin jumppavaatteisiin, parkatakkeihin ja neulepaitoihin.

Muuttuneet tyylivalinnat voivat kieliä siitä, että herttuatar on todella valmis jättämään kuninkaallisen elämän taakseen. Ennen hoviin astumista Meghanin tyyli oli kokeileva, usein hovin etikettiä rikkova. Vielä ensimmäisissä edustustilaisuuksissaan Meghan nähtiin usein farkuissa ja kauluspaidoissa.

Ei mennyt aikaakaan, kun nainen sovitti pukeutumisensa kuninkaallisten suosimaan tyyliin. Hovin edustustehtävissä Meghanin vaatevalinnoissa korostui piilotetut olkapäät, pidemmät hameenhelmat ja koreat kuninkaallishatut. Meghanin tavaramerkeiksi tiedettiin niskanutturat, venepäätiemekot ja trendikkäät housupuvut.

Niin kutsuttu Meghan-efekti onkin nostanut pinnalle jo lukuisia muotivirtauksia, kuten housupuvun ja niskanutturan.

Herttuatar Meghan suosi kuninkaallisena edustaessaan muodollisempaa tyyliä.

Meghanin tyyli on ollut rennompi sen jälkeen, kun Sussexin herttuapari ilmoitti vetäytyvänsä hovin sisäpiiristä.

Sussexin herttuatar Meghan on tunnetusti yksi maailman merkittävimmistä muotivaikuttajista.

Herttuatar Meghan edusti farkuissa ja neuleessa vieraillessaan Justice for Girls -järjestön tilaisuudessa Vancouverissa tammikuun puolivälissä.