Finland

Huuhkajat laskeutuivat torille – EM-kisapaikan kunniaksi järjestettiin huikea kansanjuhla Helsingissä

Perjantaina Huuhkajien EM-kisapaikan ratkaisseen Liechtenstein-ottelun aikana Helsingin Kansalaistori oli lähes ääriään myöten täynnä, kun fanit seurasivat ottelua Palloliiton ja Ilta-Sanomien tarjoamassa fanikatsomossa. Tiistaina Kansalaistorin kapasiteetti joutui todelliselle koetukselle, kun Palloliitto toi Ateenasta kotiutuneen Suomen maajoukkueen lähes kokonaisuudessaan kaiken kansan juhlittavaksi Sukupolvien unelman toteutumisen kunniaksi.

Kansanjuhla alkoi kello 19 ja päättyi noin kello 21. Huuhkajien lisäksi lavalla nähtiin illan aikana liuta tunnettuja artisteja, muiden muassa JVG, Abreu, Kaija Koo ja Juha Tapio. Ja toki yllätyksiäkin nähtiin.

Yleisöllä oli tilaisuuteen vapaa pääsy. Kansalaistori sijaitsee keskellä Helsinkiä Kiasman, Oodin, Musiikkitalon ja Sanomatalon ympäröimänä. Esiintymislava avautui Eduskuntatalolle päin, joten lavalle näki hyvin Musiikkitalon edustan nurmikkorinteeltäkin.

Myös kaikille niille, jotka eivät Helsinkiin tuolloin päässeet, avauti mahdollisuus osallistua juhlintaan katsomalla siitä välitettävää suoraa televisiolähetystä. Lähetystä voitiin katsoa ISTV:stä sekä Neloselta televisiosta tai Ruutu-palvelusta.ISTV:ssä lähetys näkyi vain suorana.

Tapahtuman järjestävät Palloliitto, Nelonen Media & Radio Suomipop.

Yhteistyössä: Telia, Veikkaus, Volkswagen, Ilta-Sanomat, Lähitapiola, Motonet.

Tervetuloa juhlimaan Huuhkajien suurta saavutusta!