logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Finland

IFK:n sairaslista lyhenee – alkaa taas näyttää jääkiekkojoukkueelta: ”Saadaan hyvät neljä kenttää”

Helsingin IFK poistui jääkiekkoliigan maaottelutauolle neljä peräkkäistä tappiota mukanaan, mutta palaa kaukaloon uudistuneena.

IFK kohtaa Ässät kotihallissaan Nordenskiöldinkadulla keskiviikkona. Ei ole yhtään liioittelua sanoa, että kriisiseurat ovat vastakkain.


Mainos (Teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy


Kanadalaispakki Kyle Quincey ottaa johtavan paikkansa alakerrasta lähes kolmen viikon toipilasjaksonsa jälkeen. Hän pelasi viimekisi Tapparaa vastaan 26. lokakuuta, kun IFK voitti loppuunmyydyllä Nordiksella 4–0.

Nuori keskushyökkääjä Anton Lundell oli myös sivussa joukkueen viimeisistä otteluita ennen taukoa, mutta pelaa keskiviikkona.


Mainos (Teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy


Lundell, 17, toi vauhtia ja juonikkuuta IFK:n hyökkäykseen sen aikaa, kun oli mukana. Hän ehti tehdä 11 ottelussa kolme maalia.

Kapteeni Lennart Petrell joutui olemaan tästä kolmikosta pisimpään sivussa. Petrell pelasi viimeksi Ässiä vastaan 19.lokakuuta, kun stadilaiset hakivat Porista 4–1-voiton.

”Kun oli neljä tappiota alla, sitä lähdetään nyt ratkomaan”, IFK:n päävalmentaja Ari-Pekka Selin sanoi. ”Siinä mielessä tauko tuli hyvään kohtaan, kun oli niin paljon miestappioita.”


Mainos (Teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy


”Taas on kilpailut huomenna [keskiviikkona]”, Selin sanoi.

IFK:lla oli neljä pelaajaa maajoukkueiden mukana ja kaikki palasivat seuraan ehjinä.

Puolustaja Teemu Eronen ja keskushyökkääjä Juhani Tyrväinen pelasivat Leijonien mukana Karjala-turnauksessa. Hyökkääjät Niklas Nordgren ja Teemu Engberg pelasivat 20-vuotisten maajoukkueessa tauon aikana.


Mainos (Teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy


Eronen ja Tyrväinen ja Nordgren pelaavat Ässiä vastaan.

”Alkaa normalisoitua ja saadaan hyvät neljä kenttää. Saimme harjoitella ja levätä, keillä kuormaa on ollut”, Selin sanoi.


Mainos (Teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy


Vaikka IFK:n loukkaantuneiden lista lyheneekin, jää sinne vielä aika paljon liigaosaamista.

Maalivahti Atte Engren harjoittelee jo jäällä, mutta pelaa vasta viikon parin kuluttua. Maalitykki Erik Thorell pysyy edelleen sivussa samoin kuin Juho Keränen, teemu Tallberg. Puolustajista Joe Finley ja Aleksi Laakso pysyvät toipilaina edelleen.

HIFK ja Porin Ässät kohtaavat Nordiksella keskiviikkona kello 18.30. Telia-tv näyttää pelin suorana.


Themes
ICO