Finland

Jannika B kyynelehti liikuttuneena tv:n edessä – sitten tytär teki jotain yllättävää, joka muutti tunnelman ylösalaisin: Toni Wirtaselta hulvaton twiitti

Jannika B kyynelehti liikuttuneena tv:n edessä – sitten tytär teki jotain yllättävää, joka muutti tunnelman ylösalaisin: Toni Wirtaselta hulvaton twiitti

Toni Wirtanen jakoi somessa hauskan perhehetken.

Toni Wirtanen ja Jannika B ovat yksi Suomen rakastetuimpia julkkispareja.­

Lapsiperheessä sattuu ja tapahtuu, eikä hulvattomilta tilanteilta voi välttyä. Tämän todisti perjantai-iltana Apulanta-tähti Toni Wirtanen, joka katseli yhdessä vaimonsa Jannika B:n kanssa uusinta Vain elämää -jaksoa. Vaimo on nimittäin yksi tämän kauden tähtiartisteista.

Ilmeisesti tv-hetkessä oli läsnä myös perheen viisivuotias Martta-tytär, joka reagoi äitinsä tv-esiintymiseen omalla tavallaan. Toni Wirtanen kertoi hauskasta hetkestä Twitterissä.

– Vaimoni Jannika B luki kyyneleet silmissä jengin viestejä biisin jälkeen. Tyttäremme kiipesi sohvalle ja pieraisi häntä naamaan. Tunnelmasta toiseen, Wirtanen twiittaa.

Jannika B vieraili miehensä Toni Wirtasen Vain elämää -kaudella vuonna 2017.­

Jannika B:n ja Toni Wirtasen Martta-tytär syntyi vuonna 2015. Hän on silloin tällöin vilahtanut vanhempiensa Instagram-tileillä, mutta pari on pyrkinyt pitämään tytön muuten poissa julkisuudesta.

Jannika B on kuitenkin puhunut paljon rakkaasta tyttärestään ja äitiyden merkityksestä. Aihe oli tiiviisti läsnä myös hänen Vain elämää -päivänään.

Jannika B ja Toni Wirtanen ovat olleet yhdessä vuodesta 2011 ja aviossa vuodesta 2013. Musikaalista pariskuntaa ihastellaan toistuvasti muun muassa siitä syystä, että he kannustavat toisiaan avoimesti kehuen. Niin myös tänään, kun Jannika B esitti oman versionsa Arja Korisevan Kun minuun kosketat -kappaleesta.

Vain elämää perjantaisin kello 20:00 Nelosella ja Ruudussa. Ilta-Sanomat ja Nelonen kuuluvat samaan Sanoma-konserniin.

Football news:

Jota has 8 goals in his last 8 games for Liverpool
Powerful cyber attack on Manchester United: hackers blackmail, and the state threatens a fine (up to 18 million) for leaking data about fans
We want to get to know you better - please complete this questionnaire and tell us what other sports media you read!
Pavel Zanozin: At Utkin and Maslachenko was a bit of a strained relationship. Vasya became the editor-in-chief of NTV-Plus, there was jealousy
Messi, de Jong and Busquets - in Barcelona's bid for the match against Osasuna
Klopp on Wijnaldum: I want him to stay. But nothing has been decided yet, everything is possible
I didn't see the greatness of Maradona at all. But I can't stop thinking about it