Finland

Jenni Alexandrova avautui Instagramissa ahdistuksestaan: ”Tuntuu, että keuhkoihin ei saa kunnolla ilmaa”

Jenni Alexandrova avautui Instagramissa ahdistuksestaan: ”Tuntuu, että keuhkoihin ei saa kunnolla ilmaa”

Jenni Alexandrova kertoi Instagramissa tunteneensa olonsa viime päivinä erityisen huolestuneeksi.

Jenni Alexandrovan avautuminen poiki paljon kommentteja radiotähden seuraajilta.­

Kuluva vuosi on ollut monelle vaikea. Pimeän marraskuun tullen monet julkisuudesta tutut suomalaiset ovat kertoneet sosiaalisessa mediassa väsymyksestään, ahdistuksestaan sekä huolistaan, joita vallitseva maailmantilanne on väistämättä tuonut mukanaan.

Myös Radio Aallon aamuista tuttu Jenni Alexandrova kertoi hiljattain omalla Instagram-tilillään tunteneensa olonsa erityisen ahdistuneeksi viime päivinä. Alexandrova kertoi avoimessa päivityksessään, että toisinaan ahdistus ja huoli ovat aiheuttaneet myös fyysisia oireita.

– Viime päivinä ollut jotenkin todella haikeat ja sekavat fiilikset. Huolestuttaa vähän kaikki. Tuntuu, että keuhkoihin ei saa kunnolla ilmaa, Alexandrova kirjoitti kuvatekstissään.

– Oon paikkaillut tota fiilistä tekemisellä ja poukkoilemisella. Jospa sitä nyt istuis alas, antais asioiden virrata, ottais sen haikean olon vastaan kuin vieraan, hän jatkoi kirjoitustaan.

Alexandrovan rehellinen päivitys on poikinut lukuisia tykkäyksiä ja kommentteja. Myös Alexanrovan kollegat, kuten Ellen Jokikunnas, ovat ilmaisseet radiojuontajalle tukensa kommenteissaan.

– Täällä sama fiilis. Tsemppiä, eräs Alexandrovan seuraajista kommentoi.

– Lämmin halaus. Tämä on raskasta aikaa, mutta onneksi ei lopullista. Aattele miten ihanaa on, kun ollaan pimein aika ohitettu. Nyt vain yritetään jaksaa, vaikka välillä olo todella lohduton, kommentoi toinen.

– Sama fiilis. Täytyy toivoa että normaali elämä palaa takaisin. Voimia Jenni, totesi kolmas.

Jenni Alexandrova avautui Instagramissa ahdistuksestaan.­

Alexandrova on puhunut julkisuudessa avoimesti siitä kuinka myös vuosi 2019 oli radiotähdelle rankka. Raahelaissyntyinen viihdekasvo erosi lokakuussa 2019 radiojuontaja Jussi Heikelästä neljän vuoden seurustelun jälkeen.

Helsingissä kymmenvuotiaan poikansa kanssa asuva Alexandrova kuvaili IS:n haastattelussa huhtikuussa arkeaan seesteiseksi ja tasapainoiseksi.

– Aloitin tämän vuoden todella kiitollisena. Voin iloita uudesta työpaikastani sekä kaikesta siitä, mitä saan tehdä. Minulla on poikani kanssa ihana koti, jossa viihdymme mainiosti, Alexandrova kertoi tuolloin.

Alexandrova luotsaa parhaillaan Radio Aallon aamuohjelmaa yhdessä Sami Kurosen kanssa. Radiotyön lisäksi Alexandrova juontaa televisio-ohjelmia, kirjoittaa blogia sekä työskentelee sosiaalisen median parissa. Alexandrova on juontanut muun muassa Lapsi tuntemattoman kanssa -ohjelmaa.

Football news:

Mourinho on Alli: There are dissatisfied people in any locker room. If one of my colleagues says that this is not the case, then I will not believe it
Ronaldo on Zlatan: I wouldn't play until I was 40, even if I didn't have injuries. He is unique
Danny Murphy: Liverpool's match against Manchester United will not be as dull as it was against Man City. I want them to take risks
Jamie Carragher: Liverpool and Manchester United are two of the biggest and most successful clubs in England. This will not change in 20-30 years
Abraham Grant: No one has contacted me from Chelsea. I believe that Lampard will do his job
Andrea Pirlo: Thanks to Conte, I wanted to become a coach. There is a lot of respect and sympathy between us
Gian Piero Gasperini: Miranchuk's goal is to find stability. I have to adapt to his characteristics