Finland

Jennifer Aniston esitteli suorassa tv-lähetyksessä suomalaiskeksintöä, johon on aivan hullaantunut

Oululaislähtöisestä Oura-sormuksesta on tullut maailmanlaajuinen hittituote. Nyt sitä ylisti Frendeistä tuttu Jennifer Aniston.

Oura näyttää sormessa nopeasti vilkaistuna tavalliselta sormukselta.

Hollywood-tähti Jennifer Aniston esiintyi tiistai-iltana yhdessä Yhdysvaltojen suosituimmassa talk show’ssa, Jimmy Kimmel Livessa.

Katsojien, ja erityisesti suomalaisten sellaisten yllätykseksi Jennifer paljasti ohjelmassa hullaantuneensa täysin Oura-sormukseen.

Näyttelijä kertoi lähetyksessä, että Kimmel ja tämän vaimo Molly McNearney olivat tutustuttaneet hänet Oura-sormukseen. Aniston on pariskunnan hyvä ystävä.

– Se on tässä sormessani, Aniston esitteli ja nosti kätensä näkyville.

– Olen täysin koukussa siihen.

Eräänä iltana muutama viikkoa sitten Aniston oli ollut kyläilemässä Kimmelin ja McNearneyn luona. Näyttelijä oli sekoittanut salaattia sormus kädessään, kun sormus oli yhtäkkiä kadonnut.

– Olin juuri puhumassa siitä miten se pilaa elämäni, koska olen niin koukussa Ouraan ja unirytmieni tutkimiseen ja se varjostaa elämääni joka päivä. Sitten nostin katseeni ylös ja se oli poissa. Olin ihan, että voi luoja, Jimmy, näyttelijä selosti.

Kimmel nauroi ja kertoi, että sitten Aniston alkoi vimmatusti kaivaa salaattia löytääkseen sormuksen.

– Kaivoin ja kaivoin ja kaivoin ja hoin, että joku varmasti löytää sen ennemmin tai myöhemmin, Aniston muisteli.

– Sitten se olikin ihan siinä salaattikulhon vieressä pöydällä, Kimmel huomautti saaden katsojat nauramaan.

Oura on oululaisyrityksen kehittämä teknologialaite, joka välittää sovelluksen avulla käyttäjälleen tietoa tämän hyvinvoinnista ja unenlaadusta. Sormus mittaa esimerkiksi kehon lämpötilaa ja sykettä vuorokauden ympäri.

Yön aikana Oura mittaa unen laatua ja unen eri vaiheita, kuten syvän unen ja REM-unen määrää.

Oura-sormusta myydään eri värisinä ja erilaisista materiaaleista tehtynä. Hinta sormukselle on mallista riippuen noin 300–1000 euroa.

Jennifer Aniston kertoi tv:ssä jääneensä aivan koukkuun Ouraan.

Aniston ei ole ainoa Ouraan hurahtanut megatähti. Elokuussa uutisoitiin, että esimerkiksi Kim Kardashian on kertonut miljoonien seuraamalla Instagram-tilillään hurahtaneensa ihmesormukseen.

Oura on nähty myös prinssi Harryn sormessa.

Hyvinvointisormusta kehittävä Oura Health perustettiin vuonna 2013 Oulussa. Yhtiön perustivat Petteri Lahtela, Kari Kivelä ja Markku Koskela, mutta he jättivät yhtiön vuonna 2020. Vuodesta 2018 Ouraa on johtanut yhdysvaltalainen Harpreet Singh Rai.

Football news:

Salah turned into Messi. Lineker on Liverpool forward
We will ask you to punish those who unreasonably accused Glick of racism in the match with England. The Polish Football Union will appeal to FIFA
Milan's midfielder Rebic suffered a muscle injury in the match against Verona
Newcastle's budget for the winter is 50 million pounds, although the club has the right to spend 190 million without violating the FFP
Chelsea did not sign Donnarumma in the summer, as they see Mendy as a goalkeeper for years
Lucas Paquette's feat: played for Brazil, flew 8,000 km and created 2 Lyon goals. In less than 48 hours
Pioli about 3:2 with Verona after 0:2: Milan had to suffer. But we saw that the team is mature