Finland

Jessie J vahvisti fanien epäilyt: "Hän ei ole miespuolinen ystäväni" - julkaisi hellyyttävän kuvasarjan uudesta rakkaastaan

Brittiläinen laulaja Jessica Ellen Cornish, 32, joka tunnetaan paremmin taiteilijanimellä Jessie J, on vahvistanut fanien epäilyt seurustelustaan tanssijana toimivan Max Pham Nguyen kanssa. Jessie julkaisi Instagram-tilillään sarjan pariskunnan yhteiskuvia sen jälkeen, kun Mail Online -lehti oli julkaissut paparazzikuvia kaksikosta.

  Mail Online oli kirjoittanut otsikossaan Maxin olevan Jessien miespuolinen kaveri, ja tämän erheen Jessie haluaa kuvasarjallaan oikaista.

- Artikkeli oli oikeastaan aika herttainen, mutta kuvat?! Näytän aivan vanhalta mieheltä, joka omistaa veneen, Jessie J kirjoitti.

Lue myös: Laulaja paljastaa lähes kaiken! Laulajakaunotar Jessie J:n nisiä peittää vain emojit -  Upea kroppa loistaa paidan läpi kuin Naantalin aurinko!

Näpäytti salakuvaajia

Laulajakaunotar kertoo paparazzikuvien olevan pariskunnan lounaalta, jossa Jessie yritti rakastavasti tarjota salaattiaan Maxille, haarukka täyteen tupattuna.

- Joten… Max ja minä ajattelimme, että te ansaitsette parempia kuvia. Säästää teiltä vaivan piileskellä autossa tai pensaikoissa, Jessie näpäyttää.

Kirjoituksensa loppuun räväkkä nainen kirjoittaa kaikkien odottaman paljastuksen:

- Ps. hän ei ole minun miespuolinen ystäväni.

Lue myös: Channing Tatum toipui avioerosta – kuuma romanssi ex-vaimonsa kaksoisolennon kanssa!

Erosi lokakuussa

Jessie on jakanut kuvasarjan lisäksi enemmän pariskunnan yhteiskuvia Instagram-sivujensa tarinat-osioon. Esimerkiksi The Mirror on julkaissut joitain otoksia. Jessie seurusteli vuodesta 2018 alkaen näyttelijäkomistus Channing Tatumin, 40, kanssa, mutta pari erosi lopulta viime vuoden lokakuussa. Vielä alkuvuonna ex-rakastavaiset kertoivat saaneensa aiemmat erimielisyytensä sovituksi ja kaiken olevan hyvin. 

Magic Mike -elokuvien hurmurinäyttelijänä tunnetulla Channingilla on edelleen yhteiskuvia Jessien kanssa Instagram-tilillään. Jessie puolestaan kertoi Instagramin tarinat-osiossa olleensa yhdessä Maxinsa kanssa jo ainakin uudestavuodesta alkaen.

Lue myös: Cameron Diaz ja rokkariaviomies: aviokriisi?!

Football news:

Benzema scored in the 7th La Liga match in a row and is second only to Messi in the list of scorers
Benzema snapped a run of 9 clasicos without a goal in La Liga. He has 19 (10+9) points in 36 matches against Barca
Benzema's heel scored for Barcelona after Vazquez's cross
Pioli on the removal of Ibrahimovic: Zlatan said that he did not insult the referee, did not show disrespect
Football on Ren TV is our childhood. 90s, Premier League, young Elagin, Beckham and Sulscher
Messi holds the 45th clasico. He repeated the record of Ramos
Tuchel on 4-1 with Crystal Palace: Chelsea had a great first half-hour. We were hungry and aggressive