Finland

Jokaisella tyylikkäällä on nyt nämä shortsit

Katutyyliä muotiviikoilta.

Shortsit mielletään usein hyvin rennoksi kesävaatteeksi, mutta juuri nyt muodikas hankkii siistin ja pitkälahkeisen parin.

Shortseista tulee helposti ensimmäisenä mieleen muun muassa ohuena liehuvat kangasshortsit, rennot farkkushortsit tai vaikkapa trendikkäät trikooshortsit.

Niillä voi kuitenkin olla paikkansa myös tyylikkäissä asuissa.

Tänä kesänä yhdet muodikkaimmista shortseista ovat hienostuneet: kevyet ja ilmavat, herrainhousumaiset, pidempilahkeiset, ja niiden materiaali ja malli luovat niistä kauniin elegantit.

Yhdistä housupari rennosti arkiasuun t-paidan tai pellavapaitiksen ja sandaalien kanssa, tai luo juhlavampi asu pukemalla shortsien seuraksi esimerkiksi pitsisen tai silkkisen puseron ja korot. Nämä shortsit voivat olla vaatekaappisi monipuolisimmat ja takuulla tyylikkäimmät shortsit tänä kesänä.

Kuvat: Valmistajat ja jälleenmyyjät

Football news:

Suarez made 9 of 24 passes, leading from the center of the field in the match against Bayern
Manchester United presented their away form for the 2020/21 season
Ferdinand on Barca breeding: Bad. They still rely on old-timers
Inter wants Perisic back, even if Conte remains in the team. Bayern hopes to buy the player for less than 20 million euros
Rudi Garcia on Lyon's chances against city: the quarter-Finals showed that the favourites can also be beaten
CSKA agreed a 5-year contract with Fuchs. The transfer is estimated at 7-10 million euros
Ferdinand on Messi at Barca: Will he want to stay, given the results and the team's performance? Does he have time to wait?