logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Finland

Jukka Jalonen lähetti tunteikkaat terveisensä Suomen kansalle: ”Pojat lyövät nyt kaiken likoon leijonapaidan puolesta”

Monessa suomalaiskodissa virittäydytään lauantai-illan tunnelmaan MM-välierää seuraamalla.

Leijonien MM-välieräottelu Venäjää vastaan alkaa kello 16.15 Suomen aikaa.

Leijonien päävalmentajalla Jukka Jalosella oli terveisensä kotisohville ja ympäri Suomea pystytettäviin ”kisastudioihin”.

– Pojat lyövät nyt kaiken likoon leijonapaidan puolesta. Kansa rakastaa taistelijoita. Lopputulosta ei voi koskaan tietää, mutta sen ennustan, että kovaa menemme.– Emme anna tuumaakaan periksi, se on meidän tavaramerkkimme. Sillä ei aina voita, mutta useimmiten voittaa, Jalonen sanoi.
Voitokkaan Ruotsi-ottelun jälkeen Jalosen taktisia kykyjä on kehuttu monelta suunnalta. Jalonen uskoo tietävänsä, miten Venäjä on lyötävissä.

Mitä enemmän kiekko on Suomella, sitä helpommin venäläistaiturit turhautuvat.

– Venäläiset ovat innostuneempia hyökkäämään kuin puolustamaan. Ja sitten jos heillä ei ole kiekkoa, niin hyökkääminen on vähän hankalaa.

– Pyritään siihen, että kiekko on enemmän meillä ja laitojen lähellä. Siinä tapauksessa he joutuvat kamppailemaan ja taistelemaan. Siitä he tuppaavat turhautumaan – se on nähty aiemminkin, Jalonen totesi.


Themes
ICO