logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Finland

Kim Kardashian ei ole aina ollut kuuluisa – näin lakimiehen tyttärestä tuli megajulkkis

Kim Kardashianista on sanottu monenlaista: hän on julkkis, joka ei tee mitään. Tai: hän on kuuluisa siitä, että hän on kuuluisa.

Totta, mutta ei aivan. Kim ei ole noussut megajulkkikseksi tavallista tietä, kuten muusikot, näyttelijät tai urheilijat. Hän on itse asiassa tehnyt paljonkin päästäkseen asemaan, jossa nyt on.

Kim kasvoi Beverly Hillsissä. Lapsuus oli kaukana tavallisesta. Hän oli kuuluisien ja rikkaiden ympäröimä jo nuorena. Kimin isä, lakimies Robert Kardashian oli NFL-tähti O. J. Simpsonin läheinen ystävä. Robert oli tavan takaa otsikoissa, kun hän edusti Simpsonia tämän murhaoikeudenkäynnissä vuonna 1994.

Kim kävi yksityistä tyttökoulua ja valmistui sieltä vuonna 1998.Kim toimi nuorena monien tähtien “vaatekaappien järjestelijänä”. Hän työskenteli Serena Williamsille, Cindy Crawfordille ja Paris Hiltonille.

– Menin asiakkaitteni kotiin ja kävin läpi heidän vaatekaappinsa. Otin kaiken, mitä he eivät halunneet pitää ja myin sen eBayssa, Kim muisteli E! Newsille.

2000-luvun alussa Kim ystävystyi Paris Hiltonin kanssa. Pari nähtiin usein yhdessä ja monen mielestä Paris on suurin syy, miksi Kimistä tuli julkkis. Parisin väitetään opettaneen Kimille, kuinka median huomion saa itselleen.

Kim kertoi Rolling Stone -lehdelle noista ajoista:

– Menimme kaikkialle vain tullaksemme nähdyksi. Tiesimme tasan tarkkaan, minne piti mennä ja kuinka saada joku kirjoittamaan meistä. Piti vain mennä ravintolaan tai bileisiin ja puhua milloin mistäkin ja se oli seuraavana päivänä lehdessä.

Mediastrategia toimi ja ihmiset alkoivat tunnistaa Kimin. Tarvittiin vielä yksi seksinauhaskandaali ja Kim saikin jo tarjouksen omasta reality-sarjasta.

Vuonna 2006 Kim ja hänen siskonsa Kourtney ja Khloe avasivat oman kaupan, DASH:n. Kyseessä oli putiikki, joka myi vaatteita ja somisteita. Kaupan pitäminen dokumentoitiin uudessa tv-sarjassa Keeping Up With the Kardashians ja pian kauppoja oli Los Angelesin lisäksi myös Miamissa ja New Yorkissa.

12 vuotta myöhemmin Kardashianit päättivät lakkauttaa kaupat.

– Rakastimme niiden pyörittämistä, mutta viime vuosien aikana olemme kasvaneet niin paljon yksilöinä. Olemme kiireisiä omien merkkiemme kanssa. Myös äitiys vie aikaa ja meidän pitää tasapainoilla työn ja perheen välillä. On aika mennä eteenpäin.


All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO