Andrea Barber työskenteli englanninopettajana Logan Christian Academyssa, jossa tarjotaan lapsille kristilliseen näkemykseen perustuvaa opetusta. Douglas County Sheriff’s Office

Silloin 29 - vuotiaalla englanninopettajalla Andrea Barberilla oli lemmenleikit kesken 15 - vuotiaan oppilaansa kanssa, kun opettajan aviomies tuli yllättäen kotiin ja käräytti parin itse teossa joulukuussa 2017 Springfieldissä Oregonissa .

Barber pidätettiin kotoaan muutama päivä tämän jälkeen, kun pojan isälle oli lähetetty nimetön sähköposti, jossa oli kuvia pariskunnasta sängyssä . Isä raportoi postista poliisille .

Teki sopimuksen syyttäjän kanssa

Tapauksesta käytiin nyt oikeutta ja Barber sai yhden vuoden ja kahdeksan kuukauden vankilatuomion raiskauksesta ja seksuaalisesta teosta alaikäisen kanssa .

Oikeudessa selvisi, että suhde oli jatkunut ennen paljastumistaan jo vuoden .

Barber olisi saanut huomattavasti ankaramman rangaistuksen, mutta hän teki syyttäjän kanssa sopimuksen, jossa myönsi tekonsa, kirjoittaa New York Post . Syyttäjä luopui muun muassa syytteestä sodomiasta ja marihuanan tarjoamisesta alaikäiselle .