logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Finland

Kuolevaisten kilpailu ei Hamiltonille riitä, vaan britti jahtaa "mielikuvitusvastustajia" – Bottas: "Sunnuntain kilpailu on supertärkeä"

Valtteri Bottas lähtee sunnuntain F1-osakilpailuun Isossa-Britanniassa paalupaikalta.

Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas lähtevät Silverstonen osakilpailuun rinta rinnan.

Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas lähtevät Silverstonen osakilpailuun rinta rinnan.AOP

Mercedeksen Lewis Hamiltonin johto formula ykkösten MM-sarjassa on 31 pistettä. Suomalainen tallikaveri Valtteri Bottas on toisena. Hamiltonin ero MM-sarjan kolmoseen, Red Bullin Max Verstappeniin, on häkellyttävät 71 pistettä vain yhdeksän osakilpailun jälkeen.

Hamilton kertoi sunnuntain Ison-Britannian GP:n alla Autosport-sivustolle, ettei hän tyydy kilpailemaan vain oikeasti olemassa olevien kuskien kanssa. Hamilton luo tietoisuuteensa mielikuvitusvastustajia, joita hän jahtaa.

– Taistelemme Bottaksen kanssa yhä MM-sarjan voitosta. En kuitenkaan ajattele, että hän ajaa minua takaa. Minäkin ajan yhä takaa, Hamilton kertoi Autosportille.

– Kuvittelen eteeni jonkinlaisen yksilön. Yleensä haastan omia, edellisen kauden suorituksiani. Voin siis kuvitella viime vuoden itseni edelleni.

Kun Hamilton johtaa MM-sarjaa uskottavasti, mielikuvitus antaa haastetta ja estää hyvänolontunnetta.

– Toki tänään sunnuntaina Bottas on edelläni, joten voin jahdata häntä. Joka tapauksessa, jonkinlainen tavoite pitää olla, jotta voi kehittyä.

Bottas kokee taistelevansa maailmanmestaruudesta tosielämässä

Edellinen osakilpailu Itävallassa oli kauden ensimmäinen kisa, jota kumpikaan Mercedes-kuski ei voittanut. Verstappen oli ykkönen, Bottas kolmas ja Hamilton viides. Bottakselle sijoitus tarkoitti ensimmäistä kertaa viiteen kisaan, kun hän onnistui saamaan Hamiltonia enemmän pisteitä.

Bottas on voittanut kuluvalla kaudella Australian ja Azerbaidžanin osakilpailut.

– Taistelu maailmanmestaruudesta on yhä käynnissä, Bottas lupasi Autosportille.

– Minähän tässä ajan Hamiltonia takaa, mutta kisoja on vielä monta jäljellä. Minun on käytettävä jokainen mahdollisuus hyväkseni.

Sunnuntaina Bottaksella on käsissään yksi isoista mahdollisuuksista. Hän starttaa paalulta Hamiltonin kotikisaan Silverstonessa. Brittiläinen tallikaveri vaanii kakkosruudussa.

– Sunnuntain kisa on supertärkeä, muuten Lewis karkaa pisteissä, Bottas sanoi.

– Teen kaikkeni, jotta saan pidettyä johdon heti lähdöstä.

Lue myös:

Paalulta sunnuntain kisaan lähtevä Bottas iloitsi: "Tämä tunne muistuttaa, miksi ajan kilpaa"

Uskomaton suoritus – Valtteri Bottas tykitti paalupaikalle Lewis Hamiltonin kotiradalla

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO