Finland

Laulaja Evelina julkaisi itkuisen videon: suree yksinäisyyttään yllättävän kohtaamisen jälkeen

Evelina kertoo Instagramissa kyyneleet silmissään kaipaavansa normaalia arkea ja ihmiskontakteja.

Laulaja Evelina, 25, avautui tiistaina Instagram-tilillään korona-ajan aiheuttamasta yksinäisyyden tunteesta. Laulaja kertoi itkuisena tilanteesta, joka sai tunteet purkautumaan.

– Mä en normaalisti postaisi itsestäni näin epäedustavaa videota. Itken kaikki mun meikit, Evelina pohjusti Instagram-tilinsä Stories-osiossa.

– Tuli äsken kadulla vastaan vastaan tyttö, joka pyysi yhteiskuvaa ja otettiin kuva yhdessä. Mulla ei ole ollut noin normaalia oloa, en muista koska viimeksi, hän kertoi purskahtaen kyyneliin.

Fanikohtaaminen sai laulajan havahtumaan, kuinka paljon hän ikävöi normaalia elämää ja muita ihmisiä.

– Mulla on niin kova ikäviä ihmisiä, kontakteja, elämää ja läheisyyttä. Ja en mä tiedä, siitä tuli niin onnellinen olo ja samalla myös sellainen, että mä olen tosi surullinen, että on joutunut elämään näin vuoden, hän avautui.

Evelina on ottanut herkästi kantaa erilaisiin teemoihin sosiaalisen median tileillään.­

Evelina, oikealta nimeltään Eveliina Tammenlaakso, on ottanut sosiaalisen median tileillään kantaa niin naisten oikeuksiin, ilmastonmuutokseen kuin epärealistisiin kauneusihanteisiin. Hän on puhunut julkisuudessa myös kokemastaan rankasta koulukiusaamisesta.

– En koskaan ajattele, uskallanko sanoa näin. Kunhan se ajatus tulee jostain aidosta paikasta, niin silloin haluan antaa sille väylän, hän kuvaili IS:n haastattelussa viime vuonna.

Evelina nousi julkisuuteen vain 16-vuotiaana The Voice of Finland -kisasta, ja hänen esikoisalbuminsa 24K teki suomalaista musiikkihistoriaa myyden platinaa jo ennen julkaisuaan.

Kolmannen albuminsa viime kesänä julkaissut laulaja tunnetaan muun muassa hiteistään Honey, Kylmii väreitä ja Hitaasti. Hänet valittiin vuoden naissolistiksi Emma-gaalassa vuonna 2018. Evelina on suosittu myös kuvapalvelu Instagramissa, jossa hänellä on yli 160 000 seuraajaa.

Football news:

Ancelotti's 2-2 win over Tottenham: One of Everton's best home games. The fate of entering the European Cup will be decided in the last game
Mourinho on Pogba's words about him: I don't care what he says. Not Interesting
Mourinho on Everton penalty: No comment. Having experience, I just laugh at such moments
Kane came out on the 7th place in the list of the best scorers of the Premier League. He has 164 goals
Yaya Toure sent Guardiola a letter of apology: I am waiting for a very long time for a response
Marcelino on the Spanish Cup: You can't win against Barca without suffering. They are used to winning finals
Koeman on the future: It's strange to have to answer such questions. We had a 19-match unbeaten streak