logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Finland

Matkustajalaiva Finnfellow ongelmissa Turun saaristossa – sähköt poikki, koneet eivät käynnisty

Finnlines-laivayhtiön matkustajalaiva Finnfellow on joutunut ongelmiin Turun saaristossa. Naantalista Ruotsin Kapellskäriin matkalla olleesta laivasta katkesivat sähköt sen kulkiessa laivaväylää, jonka seurauksena aluksen koneet sammuivat.

– Heille on tullut niin sanotusti blackout, eli sähköt ovat hävinneet. Alus on sitten ajautunut väylän reunaan, ja on tällä hetkellä ankkurissa. Miehistö yrittää korjata vikaa, jotta he pääsevät jatkamaan matkaa, kuvailee meripelastusjohtaja Torbjörn Enroth tilannetta Ilta-Sanomille.

Enrothin mukaan merivartiosto sai tapahtuneesta ilmoituksen maanantai-iltana kello 23.11. Hänen mukaansa laivassa on 131 matkustajaa ja miehistön jäsentä.

Laivaliikennettä seuraavan Marinetraffic-sivuston mukaan Finnfellow oli puoli yhden aikaan aamuyöllä Airistossa Airismaan saaren koillispuolella.


Mainos (Teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy


Paikalle on hälytetty vartiolaiva Tursas, jonka on tarkoituksena olla valmiudessa ja seurata tilannetta. Enrothin mukaan kaiken pitäisi kuitenkin olla hallinnassa.

– Mitään hätää laivalla olevilla ei ole. Joko he saavat koneet käymään tai sitten he tilaavat hinauksen takaisin, hän toteaa.


Themes
ICO