logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Finland

Max Verstappen kertoo hetkestä, jolloin menetti malttinsa täydellisesti F1-varikolla: ”Hän sanoi sen kunnon virne naamallaan”

Max Verstappenin ja Esteban Oconin yhteenotto on ollut F1-piirien kuumin puheenaihe sunnuntain Brasilian GP:n jälkeen.

Verstappen oli jo ohittanut Oconin kierroksella, mutta tuoreemmilla renkailla ajanut Force India -kuljettaja halusi kuitata Verstappenin, sillä hän koki olevansa hollantilaista nopeampi sillä hetkellä. Yritys päättyi kolariin, ja Verstappen menetti jo lähes varmalta näyttäneen voiton.

Kilpailun jälkeen Verstappen kävi hyvin kuumana ja töni Oconia varikkoalueella. Hän myös haukkui ranskalaiskuljettajaa kovin sanoin.

Vielä sunnuntaina Verstappen ei halunnut kertoa kovinkaan tarkasi syytä sille, miksi hän kävi Oconiin käsiksi. Maanantaina hän kuitenkin avautui hollantilaisen tv-kanavan Ziggo Sportin haastattelussa.


Mainos (Teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy


– On aina helppoa puhua asioista jälkikäteen. Halusin etsiä hänet ja kysyä: ”mitä ihmettä tapahtui, miten tällaista voi tapahtua?”, Verstappen kertoi kanavalle Autosportin mukaan.

Hollantilaisen mukaan Ocon reagoi hänen lähestymiseensä provosoivasti.

– Hän kuittasi välittömästi, että ”Olin sinua nopeampi” – ja sanoi sen kunnon virne naamallaan.

– Yritin olla mahdollisimman positiivinen mekaanikoille, mutta toinen sija ei tuntunut oikealta. Sitten tapaan tyypin, joka ei edes pyydä anteeksi ja reagoi ihan toisella tavalla.


Lopuksi Verstappen kuittasi jälleen Oconin suuntaan. Molemmat ajoivat samaan aikaan Formula 3 -sarjassa ja Verstappenilta kysyttiin oliko nyt kyseessä kosto vanhoista yhteenotoista. Vastaus oli tyly.

– Ei, eikä hän ole minkäänlainen haastaja formula ykkösissä. Yritän keskittyä niihin henkilöihin, joihin tarvitsee ja lyödä ne, jotka ovat kilpailukykyisiä.

Verstappen on MM-pisteissä viidentenä Mercedesin ja Ferrarin kuljettajien jälkeen 234 pisteellään. Hän on voittanut kauden aikana kaksi osakilpailua. Oconilla on MM-pisteitä 49 ja hän on sijalla 11.


Themes
ICO