logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Finland

Mercedeksen F1-tallipäällikkö alkoi jo pohjustaa George Russellin hankkimista: ”Hänellä on kaikki kyvyt olla Mercedes-kuski”

Formula ykkösten kausi päättyi viikonloppuna Abu Dhabissa, jossa alkavat heti tällä viikolla ensimmäiset testit tulevaa kautta varten. Mercedeksen testikuljettajana on Williams-tallin George Russell, joka osallistuu myös myöhempiin testeihin, joissa kokeillaan ensimmäisen kerran kaudelle 2021 tulevia 18 tuuman renkaita.

Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff yritti vähentää paineita 21-vuotiaalta Russellilta., mutta samalla hän käytännössä vihjaisi, että Russell voi olla tallin kuljettaja tulevina vuosina.”Kerroin hänelle, että emme tuomitse häntä näiden testien perusteella. Olemme täysin varmoja, että hänellä on kaikki kyvyt olla tulevaisuudessa Mercedes-kuljettaja”, Wolf sanoi Formel1.de:n mukaan.

Wolff hehkutti Russellin kausia Formula 2:ssa ja Formula 3:ssa, joissa hän voitti mestaruudet avauskausillaan.”Kovin moni ei ole tehnyt tätä ennen häntä ja hän ajoi hyvin myös Formula 1:ssä”, Wolff totesi.

Russell oli ainoa kuljettaja, joka ei saanut yhtään MM-pistettä päättyneellä kaudella, mutta hän ajoi ylivoimaisesti huonoimmassa F1-tallissa. Monien arvioiden mukaan Russell ajoi kuitenkin lähes virheettömän kauden.

Wolff korostaa, että Mercedes kunnioittaa Russellin Williams-sopimusta, joka on voimassa myös ensi kaudella.

”He [Williams] antoivat hänelle mahdollisuuden siirtyä F1:een. Jos hän ajaa testit, me aioimme vain vahvistaa, että olemme vakuuttuneita hänestä.”

Themes
ICO