Finland

Mestaruusliigan arkeen palanneen Ettan viikko huipentuu sarjakärjen kohtaamiseen: "Joukkue on täynnä maajoukkuetason pelaajia" – Kaleva näyttää ottelun suorana

Ettan päävalmentaja Olli Kuoksan mukaan hänellä on käsissään hyökkäysvoimaisempi joukkue kuin koskaan aiemmin.

Ettan päävalmentaja Olli Kuoksan mukaan hänellä on käsissään hyökkäysvoimaisempi joukkue kuin koskaan aiemmin.

Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Tiistaina puhtaan 3-0 voiton Lakkapäästä napannut Etta pääsi tällä viikolla vihdoin kiinni Mestaruusliigan arkeen. Ensimmäinen kahden pelin viikko huipentuu perjantain Savo Volley -otteluun, joka on samalla hyvä testi kotijoukkueelle.

Savo Volley on marssinut alkukauden voitosta voittoon häviämättä erääkään.

– Aika kova nippuhan se on. Heillä on Mestaruusliigan paras materiaali ja he onnistuvat myös ulkomaalaishankinnoissaan. Joukkue on täynnä maajoukkuetason pelaajia, Ettan päävalmentaja Olli Kuoksa kertoo.

Savolainen tähtisikermä onkin mielenkiintoinen mittari kotijoukkueelle, joka pääsee vihdoin pelaamaan jatkuvan harjoittelun sijaan.

Kuoksan mukaan peleistä saatava data on ensiarvoisen tärkeää, sillä hyvät ja huonot asiat eivät näy harjoituksissa samalla tavalla kuin pelitilanteissa. Hän on painottanut joukkueelleen ensimmäisen ja toisen kosketuksen tärkeyttä, sillä hänen mukaansa ne määrittävät liigassa pelien lopputuloksia.

Oululaisjoukkue palasi voittojen tielle tiistaina dominoivan esityksen jälkeen. Kuoksa kommentoi pelin jälkeen, että hänellä on käsissään oman aikansa hyökkäysvoimaisin joukkue. Päävalmentaja uskoo, että savolainen tähtisikermä on kaadettavissa muistuttaen joukkueelleen, että "samaa leipää ne nekin syövät".

– Meillä ei voisi olla paremmat lähtökohdat tulevaan otteluun. Pääsemme vihdoin kiinni arkeen, Kuoksa makustelee.

Kaleva näyttää Etta-Savo Volley -ottelun suorana tilaajilleen. Ottelun pääsee näkemään myös euron tutustumistilausmaksua vastaan.

Suora lähetys Urheilutalolta käynnistyy kello 17.45.

Football news:

Roberto De Derbi is the new Serie A coaching star. His Sassuolo is the best control team in Italy, but it lacks improvisation
Wayne Rooney: Chelsea and Mourinho wanted to sign me, there were also Real Madrid and Barcelona
Eriksen can go to Real Madrid, ISCO-to Inter as part of the exchange (Sky)
Beckham returned to the cover of FIFA 23 years later. For this, he will get more than paid in real PSG
Barcelona transferred a 5 million Euro bonus to Borussia for Dembele's transfer. Catalans have already paid more than 130 million
Ramos and Benzema out of Real Madrid's bid for the Champions League match with Inter
Griezmann on Messi: I admire Leo, and he knows it. We have a great relationship