logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Finland

Michelle Obama uutuus­kirjassaan: Trump saattoi perheeni vaaraan

Yhdysvaltojen entinen ensimmäinen nainen Michelle Obama sanoo, ettei voi antaa nykyiselle presidentille Donald Trumpille anteeksi sitä, että tämä saattoi hänen perheensä vaaraan. Obama kertoo ajatuksistaan tulevassa muistelmakirjassaan, jonka otteita ovat julkaisseet ABC News ja Washington Post.

Obaman mukaan Trump yllytti sekopäitä puheillaan siitä, että Obaman aviopuoliso, entinen presidentti Barack Obama ei olisi syntyjään yhdysvaltalainen. Hänen mukaansa väite on tietysti järjetön ja ilkeämielinen, mutta myös vaarallinen.


Mainos (Teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy


”Mitä jos joku epävakaa ihminen lataa aseensa ja ajaa Washingtoniin. Mitä jos hän lähtee jahtaamaan tyttäriäni”, Obama kirjoittaa.

Barack ja Michelle Obamalla on kaksi tytärtä: Malia, 20, ja Sasha, 17.

Michelle Obama kertoo sunnuntaina julkaistavassa kirjaa käsittelevässä ABC:n haastattelussa, että pariskunnalla oli vaikeuksia saada lapsia ja lopulta he onnistuivat vasta koeputki­hedelmöityksellä.


Themes
ICO