Sairaskohtaukseen äkillisesti menehtynyt Yö-yhtyeestä tunnettu Olli Lindholm toimi myös tuomarina The Voice of Finland -ohjelmassa. Ohjelman jaksoja on nauhoitettu etukäteen noin tusinan verran. Olli Lindholm esiintyy ohjelman jo nauhoitetuissa jaksoissa.

Ohjelmaa esittävä tv-kanava Nelonen ja ohjelmasta vastaavat tuotantoyhtiöt ovat päättäneet esittää jo nauhoitetut jaksot. Kuluvan viikon torstaina esitettävään seuraavaan jaksoon lisätään kunnianosoitus Olli Lindholmille.

”Kuulimme tästä tänään itsekin, olemme järkyttyneitä tästä uutisesta. Otamme osaa suruun ja se on tässä päällimmäinen asia tänään” kertoo Nelonen Median televisiojohtaja Ville Toivonen Kauppalehdelle.

”Nauhoitettujen jaksojen osalta ollaan etenemässä esityssuunnitelman mukaan. Siitä eteenpäin Voicessa jatkuu livelähetykset. Niiden osalta ei olla tehty päätöksiä tänään, se ei ole tämän päivän asia.”

Ohjelman konseptiin kuuluu, että Olli Lindholmilla on ryhmä laulajia, joita tämä valmentaa laulukilpailua varten. Toivonen kertoo, että myös ohjelman työryhmässä ollaan syvästi järkyttyneitä Lindholmin poismenosta johtuen.

Toivosen mukaan päätös Lindholmin mahdollisesta korvaamisesta tehdään aikanaan yhdessä ohjelmaa tuottavan tuotantoyhtiön kanssa.

”Me esitämme ohjelmaa ja yhdessä teemme päätökset. Mutta ei olla tänään käyty sitä asiaa ollenkaan läpi, tänään ollaan saatu suru-uutinen. Muita asioita pohditaan hieman myöhemmin, ei tänään.”