logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Finland

Neymar heitti bensaa liekkeihin ja julisti FC Barcelonan huiman nousun nykyistä seuraansa PSG:tä vastaan uransa hienoimmaksi hetkeksi: ”Se oli uskomatonta”

Brasilialainen jalkapallotähti Neymar kaatoi lauantaina reilusti suolaa nykyisen seuransa Paris Saint-Germainin maaliskuussa 2017 saamiin haavoihin.

Neymar hehkutti brasilialaisen Oh My Goalin haastattelussa PSG:n kaatamista ex-seuransa FC Barcelonan kanssa uransa ikimuistoisimpana otteluna olympiakultaa 2016 tuoneen finaalin ohella.”En ole koskaan tuntenut mitään sellaista kuin tunsin kuudennen maalimme jälkeen. Se oli uskomatonta”, Neymar sanoi.

Barcelonaa voitti 8. maaliskuuta pelatun Mestarien liigan neljännesvälierän PSG:tä vastaan kotikentällään peräti 6–1. Neymar onnistui maalinteossa 88. ja 91. minuutilla.Barça oli hävinnyt avausosan 0–4, joten nimellä La Remontada (come back) tunnettu ottelu vei katalonialaisjätin puolivälieriin yhteismaalein 6–5.

”Kun voitimme PSG:n Barcelonan kanssa, menimme kaikki sekaisin. Uskon, että se oli paras mahdollinen tunne meille kaikille”, hän kertoi parhaaksi muistokseen pukukopista.


Brassihyökkääjä oli Oh My Goalin tentattavana São Paulossa, josta hän on palaamassa Pariisiin viimein maanantaina. Neymarin ja PSG:n välit kiristyivät alkuviikosta, kun brassitähti jäi ennalta varoittamatta pois seuran harjoitusleiriltä.

Episodi kiihdytti entisestään huhuja, joiden mukaan Neymar haluaa PSG:stä takaisin Barcelonaan. PSG hankki Neymarin elokuussa 2017 viisivuotisella sopimuksella, jonka siirtosumma oli ennätysmäiset 222 miljoonaa euroa.

PSG tiedotti alkuviikosta ryhtyvänsä ”asianmukaisiin toimenpiteisiin” sopimustaan rikkonutta tähteä vastaan.

Seuran urheilujohtaja Leonardo on kuitenkin kertonut uutistoimisto AFP:n mukaan, että Neymar voi jättää PSG:n, mikäli hän saa tarjouksen, joka sopii kaikille osapuolille.Neymar heitti AFP:n mukaan lisää bensaa liekkeihin lauantaina julkaisemalla Instagram-tilillään stories-videon.

Neymar esiintyy videolla kuvatussa taulussa Barcelonan paita päällään, ja taulun oikeaan ylänurkkaan on kirjattu Raamatun lause Jesajan kirjasta.”Ja niin jokainen ase, joka taotaan sinua vastaan, on tehoton”, lauseessa sanotaan.

Neymar on ollut kesän aikana otsikoissa myös raiskausepäilyn vuoksi.


All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO