logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Finland

Nyt.fi:n podcastissa puhutaan miesjurnutuksesta, Tekkenin pelaamisesta ja NHL-pelissä esiintymisestä

Tämän viikon jaksossa: Tubettaja Mentaalisavuke-nimellä esiintyvä Aleksi Rantamaa julkaisi videon, jolla hän pohtii yhteiskunnallista asemaansa valkoisena heteromiehenä. Pian toinen suosittu tubettaja Papananaama, oikealta nimeltään Sini Laitinen, julkaisi Youtube-kanavallaan vastineen Rantamaan perjantaiselle videolle. Somessa syntyi valtava keskustelu, mutta mitä siitä jäi käteen?

Lue lisää: Tubettaja Mentaalisavuke julkaisi videon ”valkoisten heteromiesten kohtaamasta vääryydestä”, ja somessa repesi valtaisa keskustelu – tästä tapauksessa on kyse

Laulaja-muusikko Jepa Lambert teki soolouransa merkittävimmän esiintymisen, kun hän lauloi Kanadan ja Yhdysvaltain kansallislaulut NHL-ottelussa Helsingissä. Kaikki kehuivat suoritusta, mutta Ilta-Sanomat kuitenkin uutisoi, että Lambert olisi ”mokannut molemmat kansallislaulut”. Mitä todellisuudessa tapahtui?


Mainos (Teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy


Lue Lisää: Suomalaislaulaja luuli hoitaneensa uransa tärkeimmän keikan NHL-pelissä hienosti – sitten hän avasi puhelimensa ja näki virheelliset otsikot: ”Lennätti penkiltä”

Toimittajamme Juuso Määttänen pääsi ennakkotestaamaan joulukuussa julkaistavaa alkuperäisen Playstationin retroversiota. Miltä tuntui pelata Tekken 3-peliä 20 vuoden jälkeen?

Lue lisää: Testasimme Playstationin retrokonsolin, jossa on 20 alkuperäistä klassikkopeliä – Tältä tuntuu pelata ysärigrafiikalla varusteltua Tekkeniä vuonna 2018

Näistä aiheista keskustellaan tämän viikon Nyt.podissa. Voit kuunnella ohjelman yläpuolisesta soittimesta.


Mainos (Teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy


Nyt.fi:n podcastissa Helsingin Sanomien toimittajat Juuso Määttänen, Jutta Sarhimaa ja Ossi Mansikka käyvät läpi viikon kiinnostavimmat puheenaiheet. Jokaisessa jaksossa yritetään kertoa hauskoja juttuja oikeina hetkiä ja analysoida vakavia asioita silloin, kun siihen on tarvetta. Oleellisinta on se, että keskustelunaiheet ovat olleet viikon aikana pinnalla. Jakson lopuksi annetaan kuulijalle suositus viikonlopun tapahtumista.

Ohjelma nauhoitetaan suorassa Facebook-lähetyksessä perjantaisin kello 13 alkaen, ja se julkaistaan muutamaa tuntia myöhemmin podcastina.

Podcast tarkoittaa radio-ohjelman tyylistä nauhoitettua ohjelmaa, joka on tarkoitettu kuunneltavaksi älypuhelimella. Kuunteleminen onnistuu toki myös selaimella. HS:n podcasteja voi kuunnella asentamalla puhelimeensa Supla-sovelluksen. Suplan lisäksi sen voi tilata myös Applen podcasts -sovellukseen iPhonessa tai muihin RSS-syötteitä tukeviin soittimiin.

Muut Helsingin Sanomien julkaisemat podcastit löydät täältä.


Themes
ICO