Finland

Pettynyt Kristiina Mäkelä itki valtoimenaan Ylen haastattelussa – ”Sitten katsahdin mun polviin”

Perusharjoituskauden jääminen väliin näkyi Mäkelän mukaan finaalissa.

Kolmiloikkaaja Kristiina Mäkelä jäi finaalin tuloksellaan 14,17 ulos kahdeksan parhaan jatkokierroksilta. Mäkelän sijoitus finaalissa oli 11:s.

Itseltään enemmän odottanut Mäkelä murtui kyyneliin Ylen haastattelussa.

– Oonhan mä tosi pettynyt ja voisin ruoskia itseäni sanoilla. Mutta sitten mä katsahdin mun polviin ja mä näin sen arven, minkä mä sain alle vuosi sitten, Mäkelä sai sanottua ennen kuin hänen äänensä murtui.

– Voi ei, Mäkelä sanoi, kun itku pääsi valloilleen.

– Tämä on ollut tosi kova vuosi, mutta tänään pistettiin kaikki peliin ja vähän riskillä. Jalat ei vaan vastanneet silleen, että olisin siitä vauhdista saanut ne loikat tehtyä. Mutta tämmöstä tää on välillä, Mäkelä sanoi.

Kun Ylen haastattelija Petra Manner kysyi Mäkelältä, millainen matka olympiafinaaliin on ollut, Mäkelä pystyi jo hieman analysoimaan kulunutta vuotta.

– Se oli kyllä kovaa työtä. Syksyhän jäi kokonaan tekemättä, mutta keväällä näytti siltä, että olen paremmassa kunnossa kuin koskaan. Ainoa mikä näkyi, että syksyllä ei ollut tehty peruskuntotreeniä. Jalka kesti hypätä vain yhden päivän kovaa, ei kahta päivää peräkkäin, Mäkelä sanoi.

Football news:

The Amkala football player pretended to be a pro, but his main success was a double in the Kaluga Region championship. He even invented the name
Allegri on Chelsea: Juve is waiting for a good match against a strong team. I doubt which scheme to choose
Merson about Manchester United: If Tuchel, Klopp or Pep had coached him , there would have been every chance of winning the Premier League. The team has problems with the balance, does Ronaldo Solskjaer need it?
Raphael Varane: Manchester United has a huge potential. We are on the right track and are constantly adding
Tottenham fans want to meet with the management because of the team's situation: They must explain how the club's DNA will be restored
Unai Emery: Manchester United will be the best version of themselves tomorrow. They lost to the Young Boys and must prove their strength
Joe Cole: It's been a long time since Chelsea looked so harmonious. Under Tuchel, the team is united