logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Finland

Pieni niksi lupaa ihosta paremman: Sekoita kaksi tuotetta keskenään

Helppo kosteusvoidekikka, jolla saat kimmoisamman ihon nopeasti? Kyllä kiitos!

Korealaiseen kosmetiikkaan ja ihonhoitoon erikoistunut suomalaisverkkokauppa Bearel vinkkaa pienestä niksistä tiedotteessaan.

Se kehottaa tehostamaan omaa kasvovoidetta seerumilla: lisää pari tippaa seerumia kasvovoiteeseen kämmenellä ja levitä seos tuttuun tapaan kasvoille. Seerumi tuo nopean avun iholle ja lisätehon ihonhoitorutiiniin, sillä seerumit sisältävät ainesosia, joilla voi esimerkiksi kirkastaa ja kosteuttaa ihoa tai häivyttää ikääntymisen merkkejä.

Bearel muistuttaa, että seerumin käyttö kannattaa aloittaa pikimmiten, jos tuote ei vielä kuulu ihonhoitorutiiniin.


Mainos (Teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy


Seerumin lisääminen kasvovoiteen sekaan voi olla laiskemmalle ihonhoitajalle näppärä kikka, sillä sen avulla välttyy kaksinkertaiselta tuotteiden levittämiseltä. Normaalisti seerumi levitetään puhtaille kasvoille ennen kasvovoidetta.

Tärkeintä kuitenkin on, että seerumin ylipäänsä ottaa käyttöön.

Japanilainen ihonhoitoguru Akiko Yokota kertoi aiemmin MyStylelle, että seerumi on juuri se elementti, joka usealta suomalaiselta puuttuu ihonhoidosta. Se on kuitenkin suuri apu etenkin kuivuudesta ja elottomuudesta kärsivälle iholle.

– Toisin kuin monet luulevat, kasvovoide ei ole paras kosteuttaja. Sen tehtävä on muodostaa ihon pinnalle kerros, joka lukitsee kosteuden alleen. Itse kosteus saadaan iholle voiteen alle tulevasta seerumista, Yokota sanoo.Bearel vinkkaa tiedotteessaan suosimaan seerumeissa etenkin yhtä ainesosaa. Moni seerumi ajaa asiansa, mutta nopeat ja näkyvät tulokset saat, kun kasvovoiteen joukkoon lisää seerumia, joka sisältää hyaluronihappoa.

Miksi juuri hyaluronihappo?

Bearelin mukaan Suomen vaihtelevat vuodenajat ja sisäilman kuivuus laittavat ihon koetukselle. Etenkin kuivuuteen taipuvainen iho kuivuu talvella entisestään hilseillen ja punoittaen. Hyaluronihappo sitoo kosteutta ihoon ja auttaa ehkäisemään kosteuden haihtumista kasvoilta.

Vanhemmiten myös ihon oma hyaluronihapon tuotanto vähenee, jolloin iho kuivuu entisestään. Ihon kuivuminen johtaa löystymiseen ja ryppyjen syntymiseen. Täyteläistävä ja ihojuonteita häivyttävä hyaluronihappo ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja kimmoisuutta.

Samaa ainesosaa suosittelivat aiemmassa jutussamme newyorkilainen ihonhoitospesialisti, dermatologi Shari Marchbein ja suomalainen ihotautien ja allergologian erikoislääkäri Susanna Majasuo. Kumpikin nimesi hyaluronihapon keramidien lisäksi toimivaksi ihonhoidon ainesosaksi.


Themes
ICO