Finland

Pinja bongasi 11 vuotta vanhemman Kallen 18-vuotisjuhlissaan ja se oli menoa – nyt pari testaa suhdettaan Temptation Islandilla

Kalle ja Pinja olivat pitäneet yhtä parin vuoden ajan lähtiessään Temptation Islandille.

Viihderealityjen äiti Temptation Island Suomi tulee jälleen uuden tuotantokauden voimin.

Yhden suhdettaan koettelemaan lähtevistä pareista muodostavat Kalle, 31, ja Pinja, 20. Kaksi vuotta yhdessä ollut pari lähtee saarelle hakemaan ikävän tunnetta ja pientä välimatkaa toiseen.

Pari lähti ohjelmaan, sillä he viettävät kaiken aikansa niin tiiviisti yhdessä, että välillä toisen naama alkaa jo ärsyttää. Pinjaa 11 vuotta vanhempi Kalle mietti saarelle lähtiessä muun muassa sitä, löytääkö Pinja jonkun häntä nuoremman.

– Pahin pelko on tietysti se, että joku vieras puutarhuri pääsee istuttamaan tulppaania Pinjan vakoon, Kalle pohtii esittelyvideolla.

Pari kohtasi toisensa ensimmäisen kerran Pinjan ollessa juhlimassa 18-vuotissynttäreitään baarissa. Pinjan silmät nauliintuivat vaaleatukkaiseen mieheen, ja itselleenkin tuntemattomasta syystä Pinja totesi nähneensä juuri tulevan miehensä. Ajatus ei konkretisoitunut vielä ensimmäisellä kerralla, vaan vaadittiin vielä muutama sattumanvarainen kohtaaminen, ennen kuin pari pääsi tutustumaan toisiinsa.

– Olin viettämässä mun 18-vuotissynttäreitä ja näin vilaukselta, kun Kalle iski mulle silmää. Jäimme mun kaverin kanssa tuijottamaan ihan monttu auki, Pinja selostaa IS:lle.

Ensikohtaaminen – eivätkä vielä kaksi seuraavaakaan kohtaamista edenneet mihinkään.

– Siitä meni pari viikkoa, ja näin Kallen uudelleen. Laitoin heti Facebookit tulille, että kuka hemmetin Kalle tämä on, Pinja jatkaa selostusta.

Kaksikko näki toisensa vielä kolmannenkin kerran, mutta mitään ei vieläkään tapahtunut. Tarkkaan ottaen Kalle luuli Pinjan olleen joka kerran eri nainen.

– Nähtiin vielä Kuopion torilla, kun olin menossa töihin myymään kukkia. En yhdelläkään kertaa tajunnut, että kyseessä oli sama henkilö. Katsoin, että onpas hyvännäköinen pimatsu, joten aukaisin kerrankin suuni, vaikken yleensä mitään uskalla, Kalle selittää.

– Moikkasin sitten ja sanoin, että ootpa kaunis. ”Kiitos. On kiire”, Pinja vastasi ja lähti kävelemään, hän jatkaa.

Viikon kuluttua Pinja laittoi Kallelle viestiä kysyäkseen, tuntevatko he jostain. Kalle ei taaskaan tajunnut, että oli tavannut Pinjan aiemmin.

– Mulla on hirveen huono kasvomuisti. Mietin vain, että onpa hirveän paljon hyvännäköisiä tyttöjä liikenteessä, hän nauraa.

Kaksikko pääsi vihdoin yhdessä kahville ja nyt he tekevätkin kaiken yhdessä.

Kalle pyörittää kahta yritystä, ja Pinja työskentelee Kallen kanssa molemmissa. Marja- ja kukkabisnes pitää parin kiireisenä kesäkaudella, ja ympäri vuoden pari pyörittää hotelli- ja ravintolayritystä. Työn ulkopuolelle jää hieman vähemmän aikaa, mutta senkin pari viettää yhdessä.

Kalle ajaa harrastuksena rallia, ja Pinja kartturoi. Lomat pari viettää yhdessä, ja he myös asuvat yhdessä, joskin vielä toistaiseksi epävirallisesti. Perheeseen kuuluu myös Kallen minipossu Roosa.

– Sanoin, että me tullaan Roosan kanssa vähän niin kuin pakettina, mies naurahtaa.

Temptation Island Suomen 7. tuotantokausi alkaa 18.3. klo 21.