logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Finland

Porin Ässät yllätti valmentajapirueteillaan – Jari Pasanen löytyi Tanskasta, hänen seuraajansakin kanssa on jo neuvoteltu

Liigan jumbojoukkueeksi ajautunut Porin Ässät julkisti perjantaina lähiaikojen valmentajansa.

Alkukauden päävalmentajana toiminut Mikael Kotkaniemi sai potkut ja loppukauden seuraa valmentaa Pasi Kaukoranta.


Mainos (Teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy


Kaukoranta siirtyy tehtävään Superpesiksessä pelaavan Kankaanpään Mailan urheilutoimenjohtajan pestistä, mutta hänen taustansa on syvällä jääkiekossa.

Kaukoranta toimi Ässien valmennusryhmässä yhteensä yksitoista kautta ja oli mukana vuosina 2006 ja 2013, kun joukkue voitti SM-hopeaa ja SM-kultaa.


Mainos (Teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy


Päävalmentajana Kaukoranta on saavuttanut A-nuorten SM-pronssia 2014 ja B-nuorten Suomen mestaruuden 1998.

”Tunnen joukkueen hyvin. Olen valmentanut puolta joukkueen pelaajista aikaisemmin ja olemme yhdessä saavuttaneet asioita. Se antaa meille hyvät toimintaedellytykset”, Kaukoranta sanoi Ässien tiedotteessa.

Ässien ensi kauden valmentajavalintaa voi pitää jonkinlaisena yllätyksensä.


Mainos (Teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy


Ässät on tehnyt kaudet 2019–2021 kattavan sopimuksen Jari Pasasen kanssa. Pasanen, 54, on valmentanut pitkään Keski-Euroopassa, mutta ei lainkaan Suomessa.

Pasanen pelasi Suomessa I-divisoonaa Imatran Ketterässä ja sen jälkeen pitkään Saksan aladivisioonissa.

Valmentajana hän on toiminut kuusi kautta Saksan DEL-liigan Iserlohn Roostersissa ja tällä kaudella valmentaa Tanskan liigan Fredrikshavnissa.


Mainos (Teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy


”Jari Pasanen sopii tekemäämme suunnitelmaan. Hänen yksi keskeisimmistä vahvuuksista on pelaajien kehittäminen ja hän on täysin sitoutunut suunnitelmaamme”, Ässien toimitusjohtaja Mikael Lehtinen perustelee valintaa tiedotteessa.

Lehtisen mukaan Ässät on neuvotellut myös kausien 2021–2023 valmentajien kanssa, mutta nimitys julkistetaan vasta keväällä 2021.


Themes
ICO