Päälistan nousukärjessä oli nimeään Neo Industrialista vaihtanut Reka Industrial. Kauppalehti käsitteli yhtiötä viikon osakkeena maanantaina. Osake sulkeutui 24 prosenttia plussan puolelle. First North -markkinapaikalla hyvässä vedossa oli LeadDesk. Yhtiö tekee ensimmäisen yrityskauppansa Suomen ulkopuolella: se ostaa ruotsalaisnorjalaisen Loxysoftin 13,6 miljoonalla eurolla. Osake nousi 6,4 prosenttia.

Kiinteistösijoitusyhtiö Investors House kertoi kolmannen vuoden tulosluvuistaan. Operatiivinen tulos kasvoi 0,85 miljoonaan euroon vertailujakson 0,73 miljoonasta eurosta. Myös kaivosyhtiö Endominesin on tarkoitus kertoa luvuistaan, mutta näin ei ollut vielä katsaushetkellä tapahtunut.

Koulutusvientiyhtiö Soprano kertoi päässeensä sopuun Aasian projektissaan. Sovintosopimuksen mukaisesti osapuolilla ei ole enää oikeudellisia vaatimuksia liittyen projektiin.

Öljynjalostaja Neste kertoi odotetusti lopettavansa jalostustoiminnan Naantalissa. Yhtiö kertoi harkitsevansa asiaa syyskuussa samalla, kun aloitti asiaan liittyvät yt-neuvottelut. Yt-neuvotteluiden seurauksena Nesteessä päättyy noin 370 työtehtävää.

Rakennusyhtiö YIT tiedotti allekirjoittaneensa 13 miljoonan euron arvoisen sopimuksen Lapin sairaanhoitopiirin kuntayhtymän kanssa. Sopimus koskee Lapin keskussairaalan laajennushanketta. YIT:n osake sulkeutui 1,7 prosentin laskuun.

Teollisuusyhtiö Enersense kertoi, että sen virolainen tytäryhtiö Empower AS on allekirjoittanut sopimuksen Viron Narva–Tartto -välin voimajohtolinjan uudistamisesta Viron sähkönsiirron kantaverkkoa ylläpitävän AS Eleringin kanssa. Sopimuksen kokonaisarvo on noin 30 miljoonaa euroa, josta Enersensen osuus on arviolta noin 15 miljoonaa euroa.

Maanantaina kuultiin muutamia muutoksia sijoitussuosituksiin ja tavoitehintoihin. OP kertoi laskevansa Bittiumin tavoitehinnan 6,20 euroon aiemmasta 6,70 eurosta. Sijoitussuositus nousee osta-tasolle, kun se aiemmin oli tasolla ”lisää”. Analyysitalo Inderes laski Bittiumin tavoitehinnan 5,50 euroon 6,00 eurosta, mutta sijoitussuositus nousi lisää-tasolle aikaisemmalta vähennä-tasolta.

Handelsbanken puolestaan nosti TietoEvryn tavoitehinnan 34,00 euroon aiemmasta 31,00 eurosta. Sijoitussuositus on edelleen tasolla ”osta”.