logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Finland

Rekan perävaunu ajautui vastaantulevien kaistalle peilijäisellä tiellä ja törmäsi henkilöautoon – kukaan ei silti loukkaantunut

Huittisissa selvittiin ilman henkilövahinkoja tiistaina iltapäivällä, kun rekka ja henkilöauto kolaroivat Helsingin ja Porin välisellä kakkostiellä. Tilanteessa olivat ainekset vakavaan onnettomuuteen, sanoo paikalla ollut päivystävä palomestari Timo Nurminen Satakunnan pelastuslaitokselta.

Rekka oli ajamassa Helsingin suunnasta, kun sen puoliperävaunu alkoi yhtäkkiä heittelehtiä ja ajautui vastaantulevien kaistalle. Vastaan tuli Huittisten suunnasta henkilöauto. Rekan perävaunu osui henkilöauton kylkeen. Kylki meni kasaan, Nurminen kertoo.


Mainos (Teksti jatkuu alla)


Tie onnettomuuspaikalla oli Nurmisen mukaan peilijäässä.

Henkilöautossa oli kolme ihmistä ja rekassa kaksi. Kukaan heistä ei Nurmisen mukaan loukkaantunut.


Mainos (Teksti jatkuu alla)


”Siinä kävi kyllä harvinaisen hyvä tuuri”, hän sanoo. ”Ainekset olivat todella rajut.”

Nurmisen mukaan olosuhteet tiellä ovat hyvin vaaralliset, koska tie on paikoitellen täysin kuiva ja toisin paikoin peilijäässä. Autoilijat eivät välttämättä tule ajatelleeksi, että vaikka tie olisi kuiva, se voikin yhtäkkiä olla jäinen.

Onnettomuuspaikalle saapui iltapäivällä suola-auto, joten siinä kohtaa jää saadaan suolattua pois. Onnettomuuden raivaamisen takia kakkostiellä oli onnettomuuspaikalla käytössä vain yksi kaista.


Themes
ICO