logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Finland

SaiPa jatkoi hurjaa kotivirettään – KalPa tarpoo suossa: ”Itseluottamuksemme on todella hauras”

SaiPa on ollut liki voittamaton kotijäällään Lappeenrannan Kisapuistossa. Se on voittanut kauden kymmenestä kotiottelustaan yhdeksän.

Viimeksi tiistaina Kisapuistosta poistui häviäjänä odotetusti KalPa, jonka SaiPa peittosi 4–2. KalPa on voittanut 12:sta viime liigapelistään vain yhden.

– Kaksi erää tasapainoista peliä. Se riitti tänään voittoon, SaiPan päävalmentaja Tero Lehterä summasi.

KalPa palasi maaottelutauolta raikkaana, ja meni johtoon kakkosketjun sentterin Eetu Luostarisen maalinedusosumalla. SaiPa käytti KalPan pehmeyden maalin edessä hyväkseen, ja otti komennon Tomi Iso-Mustajärven ja Emil Oksasen tekemillä maaleilla.


Mainos (Teksti jatkuu alla)

Mainos päättyy


Lopulta SaiPa karkasi Ahti Oksasen kahdella osumalla.

– Olimme alussa energisiä, mutta SaiPan kolmas maali lannisti meidät. Itseluottamuksemme on tällä hetkellä todella hauras, KalPan päävalmentaja Sami Kapanen murehti.

KalPa nousi toisen erän lopussa vielä kahden maalin päähän, mutta kiri ei kantanut kolmannessa erässä. KalPa ei ole voittanut vieraissa varsinaisella peliajalla vielä kertaakaan.


Themes
ICO