logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Finland

Selviytyjät-jaksossa pudonnutta toimitusjohtajaa odotti hotellilla melkoinen yllätys – ehti hädin tuskin istua alas, kun nokkapokka alkoi

Selviytyjät Suomi -ohjelman kymmenennessä jaksossa putosi 51-vuotias toimitusjohtaja Inga Chaudhary. Hänet äänestettiin ulos yksimielisesti muiden pelaajien toimesta.

Kun Inga siirtyi heimoneuvostosta hotellille, hän kertoi kameroille tuntemuksistaan putoamisensa jälkeen. Ingan mukaan olo tuntui epätodelliselta.

Hotellilla vastassa odottavat aiemmin pudonneet Sara Sieppi ja Petra Gargano. Ennen kuin Inga ehtii lainkaan puida omaa putoamistaan, Petra aloittaa melkoisen nokkapokan juonitteluista saarella.

– Siitä mun piti kysyä, että kuka agitoi mun putoamisen, Petra kysyy katsoen Ingaa tiukasti silmiin.– Siinä oli tosi monta mukana... Sut koettiin epäluotettavana pelaajana, Inga kiertelee.
Sarakin utelee saman tien Ingalta aiemmista juonitteluista ja pudotuksista. Petra ja Sara toteavat molemmat, että naisten olisi pitänyt pelata yhteen hiileen. He päivittelevät yhdessä, että Kai ja Viivi osaavat pelata peliä tosi hyvin.

– Mä en tajunnut, Inga pahoittelee.


Inga myöntää, että kun heimoneuvosto lähestyi, hän tajusi olevansa uhan alla.

– Ihmiset erkanivat musta kun koetin lähestyä... Ja sitten vaan tajusin, että ei hitto, mua on nyt jallitettu ihan kybällä.

Inga käy vielä suihkussa ja tutkii hotellihuoneella matkatavaroitaan. Meikki- ja vaatepaljouden näkeminen ihmetyttää naista kolmen viikon Selviytyjät-leirin jälkeen.

Tavaroita purkaessaan hän purkaa samalla tuntojaan kisaan liittyen.

– Näin yhdessä päivässä, että kaikki olivat ottaneet asemansa ja mä jäin siihen keskelle syntipukiksi tai jonkinlaiseksi uhaksi, josta kaikki halusivat eroon.

Nainen myös syyttää itseään kurjasta lopputuloksesta.

– Otin vähän liian iisisti, kun olisi pitänyt olla taistelemassa, hän harmittelee.

Kisassa ovat mukana vielä ex-keihäänheittäjä Taina Ojaniemi, Sohvaperunoista tuttu Juhani Koskinen, myyntipäällikkö Kai Fagerlund, lääkäri Anu Toikka, opiskelija Kasperi Kauppinen, jääkiekkoilija ja entinen missifinalisti Viivi Vaattovaara ja laatumestari Nora Kuitunen.


Themes
ICO